Prije nego što se 1996. posvestila samostalnoj karijeri, Danijela Martinović (52) bila je pjevačica Magazina. Njezin odnos s publikom je fenomenalan, a uveseli je svaka poruka koju dobije od njih. Uspjehom smatra i nasmijana lica nakon njezinih koncerata. Već dvije godine je u ljubavi s Josipom Plavićem, bivšim kriminalističkim inspektorom. Par već neko vrijeme radi na novom domu. Prozvali su je kućicom u cvijeću. 

Danijela Martinović, Josip Plavić
Goran Čižmešija 

'Našoj se kućici iznimno radujem jer je već sad doživljavam kao našu oazu. Puno je detalja vezanih uz kuću kojima smo posvećeni i zahvalna sam što smo okupili tim ljudi koji predano radi na izgradnji našeg doma', rekla je Danijela za 24sata

Nedavno je Danijela potaknula Josipa da se vrati glazbi pa je napustio posao u policiji i s bendom 'Izvan zakona' stvara uspješnice. Pjevačicu gledamo kao članicu žirija u showu 'Zvijezde pjevaju', a Danijela je posvećena i pripremama za Storyjev rođendanski koncert u Lisinskom 15. svibnja. Ulaznice možete kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.

danijela martinović
Instagram 

Uz brojne hitove, i novu će pjesmu 'Žena' izvesti uživo 15. svibnja u Lisinskom, kada najavljuje večer koja sigurno neće pasti u zaborav.

'Imala sam zaista predivnih koncerata, ali oni koje sam otpjevala u Lisinskom velikim slovima upisani su u knjigu mojih uspomena. Trebam li vam reći koliko se radujem tom nastupu', istaknula je Danijela.

Više fotografija pjevačice i Josipa pogledajte u galeriji: 

Goran Čižmešija Danijela Martinović i Josip Plavić