Otkako je javnosti priznala da ljubi osebujnog kriminalističkog inspektora Josipa Pavića, pjevačica Danijela Martinović živi život punim plućima.Izgleda kako njihova ljubavna nije inspirirala samo Danijelu, već i njezinog partnera.

Naime, Josip se nakon 16 godina pauze ponovno se okupio s bendom iz srednje škole 'Izvan zakona'. Novi album najavljuju s pjesmom 'Na kiši plešem', koju je napisao upravo za Danijelu.

Danijela Martinović i Josip Plavić
Goran Čižmešija 

Josip je roker u duši te se glazbom bavi svoj cijeli život, no sad joj se ozbiljno posvetio sa svojim bendom. Više ne radi u policiji. Na tu odluku je, kaže, najviše utjecao stres.

'Pomagati i služiti velika je odgovornost te svakodnevno bezuvjetno davanje. O svojem poslu ne smijem pričati niti davati izjave, no navest ću samo kako već neko vrijeme to nije moj izbor. Trenutak kad stresan način života počne utjecati na vaše psihofizičko stanje je trenutak kad treba odlučiti promijeniti način života i životne navike. Život je predivan i samo jedan. Postoje i drugi, manje stresni načini na koje i dalje mogu nastaviti davati i pomagati', rekao je Josip za 24 sata.

Danijela Martinović, Josip Plavić
Goran Čižmešija 

Za svoju ljubav, Danijelu Martinović, napisao je pjesmu 'Na kiši plešem' o objasnio zbog čega ju je na kraju on ispjevao.

'Mirovanje od glazbe je nešto što je meni očigledno trebalo. Svatko od nas je na neki način zatvorio neko poglavlje u svojem životu i glazba nas je u jednom trenutku sve ponovno dovela u isto vrijeme na isto mjesto. Točno tamo gdje smo stali prije 16 godina. Ali ovaj put neopterećeni možemo nastaviti dalje s onim što je za nas predivna dječačka igra, a to je glazba', rekao je Josip.

Pjesma je isprva bila balada, a zanimljivo je kako je pjesma prvo bila namijenjena Danijeli Martinović.

'Danijeli sam pustio pjesmu u trenutku dok je još bila u demo verziji. U tom trenutku činila mi se idealnom za ženski vokal, jer ja nikad nisam pisao ili pjevao balade. Nakon što ju je poslušala nekoliko puta rekla mi je: 'Ova pjesma je drugačija i nekako tvoja. Mislim da bi je upravo ti trebao snimiti s bendom'. Nije me trebala puno nagovarati', priznao je roker i otkrio da su ostale pjesme s albuma su rokerske, a Danijeli se i to sviđa.

'Možda nećete vjerovati, ali Danijela je u duši prava rokerica', zaključio je pjevač.

Danijela Martinović i Josip Plavić novi su par
Goran Čižmešija 

Inače, Plavić se, uz profesionalnu karijeru bavio live produkcijom i skladanjem pjesama za dječje lutkarske predstave. Surađivao je s mnogo estradnih umjetnika i bio angažiran na glazbenim festivalima raznih žanrovskih izričaja. Osim u 'Izvan zakona', svirao je i u vukovarskoj grupi 'Quo Vadis'.

Podsjetimo, Danijela je ekskluzivno za Story otkrila kako je upoznala svog dragog.

danijela.jpg
Instagram 

'Sjetim se boje njegova glasa. Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora umjesto 'doviđenja' rekao mi je: 'Neka vas prati osmijeh!' Odmah sam znala da je riječ o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvijek pronađe način i svemu pristupa temeljito', otkrila je.

Više fotografija Danijele i Josipa, pogledajte u galeriji:

Goran Čižmešija Danijela Martinović i Josip Plavić