Otkako je javnosti priznala da ljubi osebujnog kriminalističkog inspektora Josipa Pavića, pjevačica Danijela Martinović živi život punim plućima.

'Vodimo neki lijepi, smireni život, volim što kad god je slobodan sa mnom putuje, volimo pobjeći nakon naših obaveza...ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja, po prvi putu životu i rekla sam: Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica!'. Uživamo na maksimum', istaknula je.

Da su u vezi, Danijela je otkrila početkom prošle godine. Donedavno su izbjegavali zajednička pojavljivanja, no Josip nije mogao ne pružiti podršku svojoj voljenoj, pa se sredinom prošle godine pojavio na promociji njezine knjige 'Tuširanje duše', gdje ju je pred svima poljubio.

Danijela Martinović i Josip Plavić novi su par
Goran Čižmešija 

Ako je suditi po njegovoj nagloj izloženosti javnosti, evidentno je da mu se život nakon veze s Danijelom na nekoj razini promijenio. Možda je baš zbog toga izbrisao svoj profil na Facebooku, na kojem je inače redovito objavljivao.

Podsjetimo, Josip radi kao kriminalistički inspektor, a ima i svoj rock bend 'Izvan Zakona'. Plavić je i obožavatelj paintballa, pa bi tako sa sportskom ekipom 'Team Vision' često sudjelovao na turnirima u paintballu.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji.

Goran Čižmešija Danijela Martinović i Josip Plavić