Iako je 2023. bila kobna za mnoge parove, nekima se posrećilo. Dogodile su se lijepe ljubavne priče, za koje možemo samo poželjeti da potraju.

U nastavku vam donosimo popis domaćih celebrityja koji su pronašli ljubav u 2023. godini.

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo
Instagram 

Kako je Story objavio početkom mjeseva, glumica i glazbenica Ana Uršula Najev u vezi je sa svojim kolegom Farisom Pinjom. Da su zajedno šuška se već neko vrijeme. Njih su dvoje nedavno objavili prvu zajedničku fotografiju i time, čini se, potvrdili glasine.

Inače, Faris se nedavno razveo od glumice Tare Thaller nakon samo godinu i pol dana braka.

Razvode se Tara Thaller i Faris Pinjo
John Pavlish 

Nakon objave fotografije, nazvali smo Anu Uršulu, no lijepa glumica nije željela reći ništa o svojoj romansi s Farisom. Pristojno se zahvalila na upitu, ne demantiravši da se među njima rodila ljubav. Faris je pak ranije dao do znanja da o ljubavnom životu ne želi govoriti.

Borna Ćorić i Anamaria Raič

027A2314.jpg
Robert Gašpert 

Hrvatski tenisač Borna Ćorić u vezi je s jednom od najpoznatijih domaćih influencerica Anamarijom Raič. U vezi su više od dva mjeseca, a nedavno su odlučili kako se više neće skrivati.

Viđamo ih skupa po restoranima i kafićima u Zagrebu, a posjetili su i Italiju, točnije Firenzu i Milano. Borna je nedavno proslavio 27. rođendan, a golupčići su ga navodno dočekali zajedno.

Lijepu Makaranku pitali smo je čime ju je osvojio i je li već pronašla božićni poklon za njega. 'A na to vam ne mogu odgovoriti, privatni život inače ne komentiram', odgovorila je kratko Anamaria.

Ante Gelo i Jelena Perčin

Jelena Perčin i Ante Gelo sve su češće zajedno na javnim događanjima. Posljednjih mjesec dana šuška se o njihovoj vezi, a činjenica da ih se često viđa zajedno samo potpiruje glasine.

Hrvatski tradicionalni nakit by Abrakadabra
PR 

Sredinom studenog Slobodna Dalmacija je objavila da je Gelo bio u splitskom klubu Antique. Nastupao je bend 'Prva liga', a skladatelj i glazbenik družio se s glumicom, koja je početkom godine potvrdila da se razvodi od kolege Momčila Otaševića.

Nedavno je glumica objavila galeriju fotografijas jedne zabave, a iako na njima nema glazbenika, ona ga je svejedno označila i tako dala do znanja da su bili skupa.

Tara Thaller i Mateo Cvenić

Tara Thaller Mateo Cvenić
Bojan Zibar 

Glumica Tara Thaller i Mateo Cvenić više ne skrivaju da su sretni i zaljubljeni, iako su svoju ljubav tek nedavno priznali domaćim medijima.

Podsjetimo, ubrzo nakon Tarine rastave s Farisom Pinjom počela su nagađanja da je mlada glumica u vezi s njezinim plesnim mentorom iz 'Plesa sa zvijezdama', no na poslijetku su ipak otkrili da su zaljubljeni.

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Press 

Upravo u toj emisiji su Mateo i Tara i kliknuli, iako je Tara u tom periodu i dalje bila u braku s Farisom. Od njega se razvela nakon godinu i pol.

Mlada glumica i njezin partner u kolovozu su ulovljeni skupa, a nedugo nakon toga su i potvrdili da su zajedno.

Anamarija Asanović i Ivan Karačić

Anamarija Asanović izgubila je 13 kilograma
John Pavlish 

Splitska modna dizajnerica i kći legendarnog hrvatskog nogometaša, Aljoše Asanovića, ponovno je sretno zaljubljena. Njezin dečko je zadarski ugostitelj Ivan Karačić, a u vezi su od proljeća, ekskluzivno je otkrila za Story.

'Je, napokon mogu reći da sam sretno zaljubljena haha', potvrdila nam je Anamarija kroz smijeh.

Anamarija Asanović
Instagram 

S obzirom na to da je upotrijebila riječ 'napokon', pitali smo je treba li uistinu poljubiti puno žaba da bi se došlo do princa, a ona nam je kroz smijeh odgovorila:

'Pa nisam baš ljubila žabe dosad, ali evo, ono što mogu reći jest da se pojavio onaj pravi. U vezi smo od početka proljeća i sretni smo. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, to je ipak vrlina koja se najviše cijeni', ispričala nam je.

Danijela Martinović i Josip Plavić

Danijela Martinović i Josip Plavić
Goran Čižmešija 

Da su u vezi, Danijela je otkrila ranije ove godine. Donedavno su izbjegavali zajednička pojavljivanja, no Josip nije mogao ne pružiti podršku svojoj voljenoj.

Otkako je javnosti priznala da ljubi osebujnog kriminalističkog inspektora Josipa Pavića, živi život punim plućima.

'Vodimo neki lijepi, smireni život, volim što kad god je slobodan sa mnom putuje, volimo pobjeći nakon naših obaveza...ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja, po prvi putu životu i rekla sam: Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica!'. Uživamo na maksimum', istaknula je.

Danijela Martinović i Josip Plavić novi su par
Goran Čižmešija 

U ekskluzivnom intervjuu za Story, otkrila je čega se prvo sjeti kada pomisli na trenutak kada su se upoznali i što ga čini posebnim u odnosu na ostale.

'Sjetim se boje njegova glasa. Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora umjesto 'doviđenja' rekao mi je: 'Neka vas prati osmijeh!' Odmah sam znala da je riječ o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvijek pronađe način i svemu pristupa temeljito.'

Nika Turković i Zoran Zarubica

Nika Turković i Zoran Zarubica
Story Press 

Kako je magazin Story u siječnju objavio, Nika Turković fotografirana je na ulicama Zagreba kako razmjenjuje nježnosti s pjevačem Zoranom Zarubicom.

'Nisam zaljubljena, ne znam odakle ste to čuli', rekla je za magazin Story pjevačica kada smo je nazvali, već tada znajući da ima novog dečka, bubnjara iz poznatog benda Buč Kesidi.

Nika Turković u vezi je sa Zoranom Zarubicom
Story Press 

Par se doduše više ne želi ni skrivati pa sve češće objavljuju fotografije koje otkrivaju da provode vrijeme zajedno. Tako je Nika objavila velik broj fotografija i snimki s koncerta njegovog benda Buč Kesidi na Šalati, a nije skrivala ni da je on bio na proslavi njenog 28. rođendana u Zagrebu.

Upitali smo i Zorana za komentar o njihovoj vezi. 'Pozdrav, privatni život ne komentiram', kratko je rekao za Story.hr.

Inače, ovo je Nikina prva javna veza nakon prekida dugogodišnje veze s pjevačem Matijom Cvekom.

Nika Turkovic (4).JPG
Story Press