Prošlog vikenda, u bračnu su luku uplovili plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić. Svadbeno slavlje održalo se u Zagrebu, a na društvenim smo mrežama već mogli vidjeti mnogo fotografija prekrasnih, mladih mladenaca.

Tina je nosila vjenčanicu s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy Room, dok je Marko odabrao crne hlače s bijelom košuljom i bijelim sakoom te leptir mašnom.

Valentina Walme i Marko Petrić su izrekli sudbonosno 'da'
Instagram 

Među uzvanicima našli su se i brojni poznati Hrvati, a među njima i glumica Tara Thaller te njezin partner, plesač Mateo Cvenić.

To su pokazali zajedničkim fotografijama na Instagramu na kojima su pozirali u sređenim toaletama - Tara u haljini boje lavande, a Mateo u sivom, kariranom odijelu.

Da su sretni i zaljubljeni više ne skrivaju, iako su svoju ljubav tek nedavno priznali domaćim medijima.

Story je još ranije objavio da se nešto šuška među bivšim plesnim parom iz showa 'Ples sa zvijezdama', a kemija se vidjela još dok su bili samo plesni partneri. Potvrdile su je jake emocije nakon ispadanja i brza vijest o razvodu glumice i njezinog tadašnjeg supruga Farisa Pinje.

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Press 

Iako su dugo vremena Mateo i Tara objavljivali fotografije s istih lokacija pokušavajući sakriti da su na njima zajedno, sada je i tome došao kraj te javno uživaju u svojoj ljubavi.