Glumica Tara Thaller i njezin partner Mateo Cvenić više ne skrivaju da su sretni i zaljubljeni, iako su svoju ljubav tek nedavno priznali domaćim medijima.

Podsjetimo, ubrzo nakon Tarine rastave počela su nagađanja da je mlada glumica u vezi s njezinim plesnim mentorom, no na poslijetku su ipak otkrili da su u ljubavnoj vezi.

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Press 

Sada je Mateo na svom Instragram profilu objavio Tarinu fotografiju i otkrio što mlada glumica radi u subotu ujutro, dok neki slobodno vrijeme provode odmarajući se.

'Subotom neki idu na špicu, a Tara...', napisao je plesač u na Instagram storyju uz fotografiju, a kao glazbenu podlogu stavio pjesmu 'She Works Hard For The Money'.

Tara Thaller u vezi je sa Mateom Cvenićem.
Instagram 

Na fotografiji vidimo Taru kako u opuštenom kućnom izdanju sastavlja namještaj, bez trunke šminke.

Inače, par je nedavno bio zajedno na vjenčanju Marka Petrića i Tine Walme, koji su također sudjelovali u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

Da su zaljubljeni, pokazali su zajedničkim fotografijama na Instagramu na kojima su pozirali u sređenim toaletama - Tara u haljini boje lavande, a Mateo u sivom, kariranom odijelu.

Upravo u toj emisiji su Mateo i Tara i kliknuli, iako je Tara u tom periodu i dalje bila u braku s Farisom Pinjom. Bivši supružnici zaljubili su se na Akademiji dramske umjetnosti u Sarajevu, a rastali su se nakon samo godinu i pol.

Razvode se Tara Thaller i Faris Pinjo
John Pavlish 

'Faris i ja smo zajedno došli do te odluke, mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo se i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo naravno u prijateljskim odnosima', rekla je Tara za Story.

Podsjetimo, Story je još ranije objavio da se nešto 'kuha' među bivšim plesnim parom iz showa, a kemija se vidjelajoš dok su bili samo plesni partneri. 

Iako su dugo vremena Mateo i Tara objavljivali fotografije s istih lokacija pokušavajući sakriti da su na njima zajedno, sada je i tome došao kraj te javno uživaju u svojoj ljubavi.

Više fotografija zaljubljenog para, pogledajte u našoj galeriji:

Bojan Zibar, Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić