Glumica Tara Thaller (25) i partner Mateo Cvenić u kolovozu su ulovljeni skupa, a nedugo nakon toga su i potvrdili da su zajedno. Zajedno su bili i na vjenčanju Marka Petrića i Tine Walme, s kojima su sudjelovali u emisiji 'Ples sa zvijezdama'.

Tara Thaller i Mateo Cvenić na vjenčanju Valentine Walme i Marka Petrića
Instagram 

Upravo u toj emisiji su Mateo i Tara i kliknuli, iako je Tara u tom periodu i dalje bila u braku s Farisom Pinjom. Od njega se razvela nakon godinu i pol.

Tara Thaller i Mateo Cvenić
Instagram 

Sada su Tara i Mateo otputovali u Višnjevac, mjesto kraj Osijeka. Zabavljali su se na manifestaciji koja je tamo bila organizirana i vozili su se autićima u lunaparku, a pozirali su i ispred vrtuljka.

Tara Thaller i Mateo Cvenić
Instagram 

Nakon rastave, počela su nagađanja da je Tara u vezi s Mateom, koji je bio njen mentor u showu, a onda su otkrili da su zaljubljeni. 

Tara Thaller i Mateo Cvenić
Instagram 

Story je još ranije objavio da se nešto 'kuha' među bivšim plesnim parom iz showa, a kemija se vidjela još dok su bili samo plesni partneri. Potvrdile su je jake emocije nakon ispadanja i brza vijest o razvodu glumice i njezinog tadašnjeg supruga Farisa Pinje.

Razvode se Tara Thaller i Faris Pinjo
John Pavlish 

Iako su dugo vremena Mateo i Tara objavljivali fotografije s istih lokacija pokušavajući sakriti da su na njima zajedno, sada je i tome došao kraj te javno uživaju u svojoj ljubavi. 

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Press 

Tara i Mateo su zajedno, a više fotografija pogledajte u galeriji: 

Bojan Zibar, Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić