Otkako je javnosti priznala da ljubi osebujnog kriminalističkog inspektora Josipa Pavića, Danijela Martinović živi život punim plućima. Prije dvije večeri par je bio na rođendanskom slavlju Danijelinom prijatelju i i poslovnom suradniku, Zoranu Dudeu. Na snimci koju je objavila Mirna Maras Batinić vidi se da je društvo napeto iščekivalo rođendansku tortu, pa prasnulo u smijeh kad su ugledali da umjesto slastice stiže pečeni odojak sa svijećicama.

Na snimci se vidi da Josip nije skidao osmijeh s lica, a više pogledajte u galeriji:

Instagram Danijela Martinović

Danijela je u intervjuu koji je ekskluzivno dala za magazin Story uoči svog rođendana u srpnju otkrila što je njen partner rekao o njenoj knjizi.

'Bio je upoznat samo s pojedinim dijelovima, a tek kada je knjiga tiskana, pročitao ju je u cjelini. Tada mi je rekao: 'Vjerujem da će mnogo ljudi čitajući pronaći smisao u izazovnim trenucima svog života i shvatiti poruke i lijepih i manje lijepih razdobljap, ispričala nam je.

Podijelila je s nama i čega se prvo sjeti kad pomisli na trenutak kada su se upoznali.

Danijela Martinović, Josip Plavić
Goran Čižmešija 

'Sjetim se boje njegova glasa. Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora umjesto 'doviđenja' rekao mi je: 'Neka vas prati osmijeh!' Odmah sam znala da je riječ o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvijek pronađe način i svemu pristupa temeljito', otkrila je.

Ispričala nam je da joj je upravo Josip otkrio quad.

Danijela Martinović, Josip Plavić
Goran Čižmešija 

'Sada uživam u avanturističkoj vožnji quadom izazovnim šumskim stazama', pohvalila se.

Na kraju nam je otkrila nešto više o njemu: 'Josipa mnogo toga zanima; igrao je paintball, imao je rock bend za koji je skladao većinu pjesama, a kuhanje ga opušta pa me često iznenadi svojim malim kulinarskim čarolijama. Ponekad putuje sa mnom na koncerte, kada mu obaveze to dopuštaju. U pauzama između nastupa ove vruće ljetne dane provodim u studiju gdje snimam nekoliko novih pjesama, a posebno se radujem što spremam dva neobična dueta.'