Nakon što su ranije ove godine potvrdili razvod nakon 18 godina braka, glumac Dean McDermott i Tori Spelling našli su se u centru medijske pozornosti. Premda je od ranije poznato da im je brak bio turbulentan, Dean je sada za Daily Mail po prvi put progovorio o krahu braka, ali i o ovisnostima s kojima se bori već dugi niz godina. Naime, glumac je ljetos proveo 40 dana na odvikavanju, a sada živi u jednoj ustanovi za rehabilitaciju zajedno s osam drugih muškaraca.

Tori Spelling i Dean McDermott razvode se nakon 18 godina braka
Profimedia 

'Pred kraj sam pio bocu od 7,5 decilitara teklile svake večeri, sedam dana u tjednu i uzimao šaku tableta, dok je moja predivna obitelji bila u drugoj sobi. To je ono što je dovelo do sloma, to je ono što se dogodilo između mene i Tori. Nisam više mogao, nisam više mogao živjeti takav život. Bio sam umoran od ljutnje i urlanja', rekao je kroz suze.

Priznao je i kako sa suprugom nije dijelio postelju od 2017., a pojavili su se i mnogi financijski problemi koji su ih dodatno udaljili. Unatoč svemu, preuzeo je odgovornost za raspad braka, a za bivšu suprugu ima samo riječi hvale: 'Živjet ću ostatak života popravljajući se jer sam uzeo nešto što je stvarno lijepo i to rušio godinu za godinom, dan za danom.'

Tori Spelling s petero djece ljetuje u kamperu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Tori je s njihovo petero djece ljetos snimljena na izlasku iz jeftinog motela u kojem su navodno živjeli, a ubrzo nakon preselili su u kamper. Ipak, američki mediji navode da se bivša televizijska zvijezda, domaćoj publici najpoznatija po ulozi Donne u seriji ‘Beverly Hills 90210’, u kamper preselila samo na kratko i da s obitelji provodi godišnji odmor, a trenutno si zbog financijskih problema ne može priuštiti bolje ljetovanje.

Glumac je sada priznao kako s djecom nema nikakav kontakt, ali i da želi izgladiti odnos s njima. Unatoč svemu, nedavno je pronašao sreću s 24 godine mlađom djevojkom Lily Calo koju je upoznao tijekom rada u jednoj dobrotvornoj organizaciji.

Više fotografija bivših supruznika, pogledajte u galeriji:

Profimedia Tori Spelling i Dean McDermott