Vijest o razvodu Tori Spelling koju je objavio pa onda povukao njen suprug s kojim je u braku 18 godina, Dean McDermott brzo je obišla svijet, a još brže su je zasjenile fotografije Tori i njenih petero djece kako izlaze iz jeftinog motela u kojem su navodno živjeli. No, pravi je skandal pukao kad su se pojavile fotografije Tori i djece u kamperu u koji su se preselili iz motela.

Nakon što su fotografije Tori u kamperu obišle svjetske medije, mnogi su počeli prozivati njenu majku Candy nazivajući je ‘škrtom’ i ‘inatljivom’ i pišući joj da se treba sramiti jer ostavlja kći i petero unuka da žive u takvim uvjetima umjesto da im financijski pomogne osobito zbog toga što na Instagramu dijeli fotografije svog raskošnog života.

Zašto Tori Spelling živi u kamperu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Candy, koja je naslijedila većinu bogatstva Torina oca Aarona Spellinga, o svemu mudro šuti i ne oglašava se na tu temu, no američki mediji su uspjeli iskopati da je Tori navodno odbila majčinu pomoć.

Kako navodi ‘Page Six’, Candy,koja trenutno živi u penthouseu vrijednom 47 milijuna dolara, navodno je kćeri pokušala pomoći, no ova za to ne želi ni čuti.

‘Candy je sate provela na telefonu pokušavajući im naći kuću. Tori je to odbila jer želi živjeti na određenom mjestu’, rekao je izvor blizak obitelji za Page Six.

‘To je u redu. Neka živi gdje želi živjeti’, dodao je.

Tori Spelling ljetuje s djecom u kamperu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sad američki mediji navode da se bivša televizijska zvijezda, domaćoj publici najpoznatija po ulozi Donne u seriji ‘Beverly Hills 90210’, u kamper preselila samo na kratko i da s obitelji provodi godišnji odmor, a trenutno si zbog financijskih problema ne može priuštiti bolje ljetovanje.

Tori je s djecom snimljena u Ventura Count RV parku gdje parkiranje kampera te veličine košta između 100 i 250 dolara po noći. Obitelj je ovih dana snimljena na plaži, a djeca su majci pomogli nositi torbe za plažu i mini hladnjak koji su postavili nedaleko od vode.

Tori Spelling s petero djece ljetuje u kamperu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zanimljivo je da se Torin suprug i otac njenih petero djece ne oglašava ovim povodom. Podsjećamo, Tori Spelling i Dean McDermott upoznali su se 2005. na setu filma 'Mind Over Murder' dok su bili oboje u braku, no ubrzo su pokleknuli pred međusobnom privlačnošću i prevarili svoje supružnike.

'Bila je to ljubav na prvi pogled', rekao je svojedobno McDermott.

Vjenčali su se 2006. godine i zajedno imaju petero djece, no u ovih 18 zajedničkih godina prošli su puno toga.

Dean je 2013. bio uhvaćen u preljubničkom skandalu što je naškodilo njegovom braku s Tori i nakon toga je potražio pomoć za svoju ovisnost o seksu. Glumac je 2014. u dokumentarnoj seriji 'True Tori' rekao da je varao Spelling, a ona se nakon toga požalila da su njihovu djecu uznemirile informacije o tome na internetu. Glumica nije izgledala šokirano zbog preljuba već je rekla da ima razumijevanja jer je njihova veza počela prevarom jer su oboje bili u braku kad su spavali skupa.

Tori Spelling i Dean McDermott zajedno su 18 godina
Story 

Supružnici su se morali nositi i s financijskim problemima za što je ona rekla da su sami krivi zbog loših odluka. Usto, Tori se nekada borila s ovisnošću o alkoholu i drogi te se u trećoj trudnoći zabila autom u školu i za to je krivila novinare.

Tori neko vrijeme nije nosila vjenčani prsten, a na njenim fotografijama na Instagramu je uvijek izostajao suprug. To je potaknulo šuškanja o problemima u njihovom odnosu.

Glasine o razvodu počele su već krajem 2021., no početkom ove godine par je snimljen u romantičnom izlasku za Valentinovo kad su uživali na večeri u restoranu, a 'uhvaćeni' su i kako izmjenjuju nježnosti.

Tori Spelling i Dean McDermott na večeri za Valentinovo
Profimedia 

Međutim, sudeći po Deanovoj objavi na društvenim mrežama, od pomirenja neće biti ništa. 

'S velikom tugom i teška srca, nakon 18 zajedničkih godina i petero nevjerojatne djece Tori i ja smo odlučili krenuti svatko svojim putem i započeti nova putovanja. Nastavit ćemo surađivati kao roditelji i vodiči za našu djecu kroz ova teška vremena. Molimo vas da poštujete našu privatnosti dok si uzimamo ovo vrijeme da ga provedemo u krugu obitelji i da se izborimo s ovim. Hvala vam svima za potporu i ljubaznost', poručio je Dean, no ubrzo je objava nestala s njegovog profila.

Više fotografija Tori i Deana iz dana bračne sreće pogledajte u galeriji: 

Profimedia Tori Spelling i Dean McDermott