Glumica Tori Spelling posljednjih dana puni medijske stupce svojim životnim problemima.

Interes medija prvo je privukao njen suprug Dean McDermott koji je objavio da se razvode nakon 18 godina braka, a iako je njegova objava brzo misteriozno nestala s društvenih mreža te su odmah zatim u medije stigle izjave ‘izvora bliskih paru’ koje su razvod uporno poricale, pokazalo se da je njihovom braku zaista došao kraj.

Tori Spelling i Dean McDermott razvode se nakon 18 godina braka
Profimedia 

Nakon toga saznalo se da Tori, koja je odrasla kao kći jednog od najpoznatijih i najbogatijih holivudskih producenata, u basnoslovnom bogatstvu i jednoj od najvećih vila u Los Angelesu, sa svojih petero djece živi u jeftinom motelu.

Međutim, ni tu nije bio kraj njenim mukama. Baš kad smo pomislili da niže od ovoga ne može, pokazalo se da može kad su svjetske medije preplavile fotografije na kojima se vidi da Tori s djecom sad živi u kamperu.

Na fotografijama, koje možete pogledati ovdje, vidi se kako su iz kampera izvukli razne predmete poput rasklopivih stolica, hladnjaka, štednjaka, stolića pa čak i velikog tepiha.

Nakon što su fotografije Tori u kamperu obišle svjetske medije, mnogi su počeli prozivati njenu majku Candy nazivajući je ‘škrtom’ i ‘inatljivom’ i pišući joj da se treba sramiti jer ostavlja kći i petero unuka da žive u takvim uvjetima umjesto da im financijski pomogne osobito zbog toga što na Instagramu dijeli fotografije svog raskošnog života.

Tori Spelling živi u motelu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Candy, koja je naslijedila većinu bogatstva Torina oca Aarona Spellinga, o svemu mudro šuti i ne oglašava se na tu temu, no američki mediji su uspjeli iskopati da je Tori navodno odbila majčinu pomoć.

Kako navodi ‘Page Six’, Candy,koja trenutno živi u penthouseu vrijednom 47 milijuna dolara, navodno je kćeri pokušala pomoći, no ova za to ne želi ni čuti.

‘Candy je sate provela na telefonu pokušavajući im naći kuću. Tori je to odbila jer želi živjeti na određenom mjestu’, rekao je izvor blizak obitelji za Page Six.

‘To je u redu. Neka živi gdje želi živjeti’, dodao je.

Dobro je poznato da Tori s majkom nema baš najbolji odnos i da su osobito zaratile nakon što je Candy naslijedila gotovo čitavo bogatstvo svog supruga, producenta Aarona Spellinga dok su Tori i njen brat dobili samo manji dio njegovog basnoslovnog carstva, nakon čega nisu razgovarale punih pet godina.

Osim toga, Candy je kći javno kritizirala tvrdeći da je dobila tako mali dio nasljedstva jer ima problema s rasipništvom.

'Tori bi zatvarala trgovine i trošila po 50 ili 60 tisuća dolara odjednom. Jednostavno bi poludjela', ispričala je Candy u jednom intervjuu.

Da Tori ima financijskih problema već je dugo vremena javna tajna u Hollywoodu. Još 2016. American Express ju je tužio jer im nije platila račun od 85 tisuća dolara.

Tori Spelling pomirila se s majkom Candy Spelling
Profimedia 

'Plaćala sam sve njene račune, ali ovakve troškove neću plaćati. Neću plaćati nikakve kredite, dajem im samo za kuću, za školarinu za djecu i za hranu', rekla je Candy tad.

Tori je sa svoje strane od početka pokušavala u javnosti umanjiti dojam o veličini njihovih razmirica. Nakon što je još 2009. Candy rekla da nije u kontaktu s kćeri, Tori je porekla da je prestala razgovarati s majkom.

'Nije da ne razgovaramo, samo nismo razgovarale. Ja volim svoju majku, uvijek sam je voljela i ni malo ne sumnjam da ona voli mene. Nema svađe. Jednostavno se nikad ne susrećemo', rekla je tad za People.

Tori Spelling se pomirila s majkom Candy Spelling
Profimedia 

'Nisam je odbacila, ni u kojem slučaju. Ako se želi potruditi da bude uključena u naše živote, slobodno. Ona zna kako me dobiti, zna gdje živimo. Ako želi vidjeti svoje unuke trebala bi se potruditi i pružiti nam ruku', dodala je glumica.

Deset godina kasnije, 2019. Tori je otkrila da je s majkom u 'stvarno dobrim odnosima', no njih se dvije nije moglo vidjeti zajedno punih pet godina, a tek u rujnu prošle godine Candy je snimljena kako se druži s kćeri i unucima.