Glumici Tori Spelling, najpoznatijoj po ulozi Donne u seriji Beverly Hills 90210, sve je krenulo nizbrdo. Tori je napustila bolnicu u invalidskim kolicima s vidljivim masnicama na licu i rukama. Glumica je izgledala nestabilno i trebala joj je pomoć da ustane dok je izlazila iz bolnice u Los Angelesu u kojoj je provela pet dana na liječničkoj skrbi. 

Nedavno je procurila vijest da se nakon 18 godina braka i petero zajedničke djece razvodi od supruga Deana McDermotta i to putem poruke koju je on sam objavio pa obrisao.

Tori Spelling
Splash News / Splash / Profimedia 

'S velikom tugom i teška srca, nakon 18 zajedničkih godina i petero nevjerojatne djece Tori i ja smo odlučili krenuti svatko svojim putem i započeti nova putovanja. Nastavit ćemo surađivati kao roditelji i vodiči za našu djecu kroz ova teška vremena. Molimo vas da poštujete našu privatnosti dok si uzimamo ovo vrijeme da ga provedemo u krugu obitelji i da se izborimo s ovim. Hvala vam svima za potporu i ljubaznost', poručio je Dean, no ubrzo je objava nestala s njegovog profila.

Nedavno su svjetske medije obišle fotografije Tori s djecom ispred motela koji se plaća 100 dolara po noćenju što je daleko od raskoši na koju je glumica navikla. No, nitko nije očekivao da će se iz ovog (za nju) skromnog smještaja preseliti u još skromniji. Naime, paparazzi su je ‘uhvatili’ za volanom velikog kampera, a Daily Mail prenosi da obitelj sad živi u vozilu. Na fotografijama, koje možete pogledati ovdje, vidi se kako su iz kampera izvukli razne predmete poput rasklopivih stolica, hladnjaka, štednjaka, stolića pa čak i velikog tepiha.

Tori Spelling
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon što su fotografije Tori u kamperu obišle svjetske medije, mnogi su počeli prozivati njenu majku Candy nazivajući je ‘škrtom’ i ‘inatljivom’ i pišući joj da se treba sramiti jer ostavlja kći i petero unuka da žive u takvim uvjetima umjesto da im financijski pomogne osobito zbog toga što na Instagramu dijeli fotografije svog raskošnog života.

Dobro je poznato da Tori s majkom nema baš najbolji odnos i da su osobito zaratile nakon što je Candy naslijedila gotovo čitavo bogatstvo svog supruga, producenta Aarona Spellinga dok su Tori i njen brat dobili samo manji dio njegovog basnoslovnog carstva, nakon čega nisu razgovarale punih pet godina.

Tori Spelling i Dean McDermott
Profimedia 

Inače, Aaron Spelling je u trenutku smrti ‘vrijedio’ 600 milijuna dolara od čega je Tori dobila ‘samo’ 800 tisuća dolara koje je brzo potrošila zahvaljujući svojoj ovisnosti o shoppingu i lošim financijskim odlukama.