Pjevačica Danijela Martinović na svom Instagram profilu osvrnula se na 2023. godinu te se pohvalila impresivnim uspjehom u karijeri. Naime, ljubavna pjesma 'Ono nešto' koju je Danijela otpjevala u duetu s glazbenikom Markom Škugorom izabrana je za Hit mjeseca Studenog te je tako ušla u izbor za nagradu 'Cesarica Hit 2023. godine'.

'Protekla je godina po mnogočemu za mene bila divna ali ono što me posebno dirnulo je to koliko ste zavoljeli pjesmu Ono nešto. Sve oko nastajanja ove pjesme zaista je posebno i drugačije od mojih dosadašnjih iskustava.Vijest da ste je upravo Vi izabrali za Hit mjeseca Studenog i tako joj otvorili vrata da uđe u izbor za nagradu Cesarica Hit 2023. godine zaista me iznenadila, pomalo zatekla ali jako razveselila. Život najljepše iznenadi kad ništa ne očekuješ koračajući otvorenog srca', dio je Danijelinog teksta.

Pjevačica je u nastavku teksta otkrila i koja joj je najveća želja u budućnosti: 'Moja najveća nagrada je to što ste je, baš kao i ja, zavoljeli na prvi pogled a moja najveća želja je da je još dugo, dugo pjevamo i da se baš svatko pronađe u stihu ... ali onda Bog posla anđela da me čuva,da me grije'.

Inače, Danijela je u nedavnom intervjuu za Story otvorila dušu o najvećim uspjesima i blagoslovima koje je joj je donijela 2023. godina.

'Ova godina definitivno će biti ispisana podebljanim fontom u bilježnici mojih uspomena. Izišla je moja knjiga memoarskih zapisa 'Tuširanje duše', imala sam nezaboravne koncertne nastupe i promocije knjige te snimila predivnu pjesmu 'Ono nešto' s Markom Škugorom koja je dodirnula naša, a i srca publike. Posebno sam zahvalna što su svi dragi ljudi zdravi i što smo svi na okupu', rekla je.

danijela martinović
Instagram 

Više Danijelinih fotografija, pogledajte u galeriji:

Goran Čižmešija Modne kombinacije Danijele Martinović