Sean Penn (63) godinama je punio tabloide svojim ljubavnim životom. Nekoć je slovio za najvećeg zavodnika u Hollywoodu. S obzirom na to da ga se rijetko vidi u javnosti, mnogi su komentirali da izbjegava kamere. Sve je iznenadio pojavljivanjem u Malibuu nakon dugo vremena. 

Sean Penn i Eileen Ryan.jpeg
Profimedia 

Zadnjih nekoliko godina je imao naznake sijede kose, a sada je potpuno posijedio. Nije ga lako prepoznati i godine su ga sustigle. 

Sean Penn je posijedio
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ima vrlo bogatu karijeru, koju je započeo mlad, još 1982. u komediji 'Zlatno doba u Ridgemontu'. Brzo je napredovao, a glumio je dosad u desecima filmova. 

Na privatnom planu je bilo vrlo burno. Bio je u braku s Madonnom od 1985. do 1989. Sedam godina kasnije vjenčao se s Robin Wright. U braku su bili do 2010. i dobili kćer i sina, a onda je i treći put izgovorio sudbonosno 'da' 2020. s Leilom George. Ljubav je pukla nakon dvije godine. 

Sean Penn je posijedio, nitko ga ne prepoznaje
Profimedia 

Prošlog ljeta očarala ga je glumica Olgu Korotyayevu, ali i ta je priča bila kratkog vijeka. Navodno ju je prevario s aktivisticom Nathalie Kelley, koja je od njega mlađa 24 godine.

Više o životu slavnog glumca pogledajte u galeriji: 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ženio se tri puta, a imao je brojne žene