Osam mjeseci je izbivala s malih ekrana zbog porodiljnog dopusta, a prošle subote se Doris Pinčić Guberović vratila na male ekrane i uveselila gledatelje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Program je vodila s kolegom Vickom Dragojevićem koji ju je najavio u vrlo simpatičnom tonu. 

'Nakon dugih osam mjeseci, vratila se roda, vratila se naša mama Doris. Dobar ti dan i dobro nam došla', rekao joj je Vicko. Doris je blistala u bijelim hlačama i nježno ružičastoj košulji. Bila je odlično raspoložena i osmijeh nije skidala s lica, a mnogi su pohvalili njezinu vitku liniju nakon rođenja trećeg djeteta. 

Ipak, preko tjedna je gledatelji nisu vidjeli već smo imali prilike vidjeti njezine kolegice Maju Ciglenečki i Zlatu Muck Sušec. Zato su mnogi pomislili kako će Doris voditi emisiju ponovno u subotu, ali to se nije dogodilo. 

Čini se kako voditeljica nakon povratka s porodiljnog ima drukčije, novo radno vrijeme. Poslali smo upit HRT-u, ali do objave ovog članka nismo dobili odgovor. Objavit ćemo ga čim nam stigne. 

Nije ništa čudno to što Doris ne radi kroz tjedan, jer i kolega Vicko ima drukčije radno vrijeme od ostalih kolega. Naime, on radi dva puta mjesečno kroz radni tjedan kada je u Zagrebu, a preostala tri tjedna javlja se iz Dubrovnika jer je član HRT-ova dopisništva ondje. 

Kako se Doris mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine