Maja Šuput na svom Instagram profilu nerijetko dijeli posebne trenutke sa sinčićem Bloomom, a ovog puta uputili su se na jedno seosko imanje gdje su uživali u brojnim zabavnim aktivnostima.

Bloom je ondje hranio zečeve i gledao ponije, ali i pronašao novu simpatiju.

'Zalazak sunca s novom ljubavi', napisala je Maja uz fotografiju na kojoj se Bloom i malena djevojčica drže za ruke.

Maja Šuput
Instagram 

Inače, Maja je nedavno podijelila i fotografiju supruga Nenada iza rešetaka, a mnogi obožavatelji odmah su se upitali o čemu je riječ.

Naime, obitelj Tararinov zabavljala se u tematskoj igraonici koju često posjećuju, a Nenad je ondje pozirao kao zarobljenik i tako oduševio pratitelje.

Nenad Tatarinov.
Instagram 

Podsjećamo, Maja je nedavno za Story priznala kako je svjesna da je na njoj velika odgovornost s obzirom na to da je majka dječaka, kojem mora usaditi prave vrijednosti i spoznaju o prihvatljivim oblicima ponašanja.

'Odgajam ga kao muškarca sebi po mjeri. Uvijek ga učim da kaže da su curice lijepe, da ih nešto lijepo pita, da im da neki poklončić. Da bude gospodin i džentlmen. Kad je bio Dan žena, kupila sam mu ruže i odnio ih je u vrtić. Možda on tad nije shvaćao što radi, ali ako ćeš kao roditelj svaki dan napraviti nešto takvo, primit će se. Sad sam mu rekla da sve čokolade da svima, on je otišao i svakoj djevojčici dao čokoladu', ispričala je. 

Kako su se proveli na seoskom imanju pogledajte u galeriji:

Instagram Bloom Tatarinov na seoskom imanju