Svi znaju kako Maja Šuput ne voli puno mirovati te da joj je gotovo svaki vikend dugo unaprijed rezerviran za nastupe. Uz pretrpan privatni i poslovni život, ova pjevačica ipak uspije pronaći vremena za evente, na kojima je uvijek rado viđeni gost.

Jednom takvom odazvala se i prošlu večer te svojim stajlingom zasjenila sve prisutne i još jednom dokazala da je kraljica estrade.

Sljedeće jutro njezin sinčić Bloom pronašao je bordo šljokičastu haljinu koju je nosila večer prije, a malo je reći da je bio oduševljen.

'Ti ćeš isto ić na zabavu?' upitala ga je Maja na što je njezin mezimac odgovorio potvrdno.

'Mogu ja obući haljinu?', pitao je Bloom dok se divio njezinoj šljokičastoj toaleti.

Bloom Tatarinov.
Instagram 

'Ali to je haljina za cure, to je mamina haljina', poručila mu je Maja, no njezin odgovor nije mu se svidio.

'Ne to je moja haljina', rekao je namrgođeno Bloom.

Bloom Tatarinov.
Instagram 

Inače, Maja je nedavno za Story priznala kako je svjesna da je na njoj velika odgovornost s obzirom na to da je majka dječaka, kojem mora usaditi prave vrijednosti i spoznaju o prihvatljivim oblicima ponašanja.

'Odgajam ga kao muškarca sebi po mjeri. Uvijek ga učim da kaže da su curice lijepe, da ih nešto lijepo pita, da im da neki poklončić. Da bude gospodin i džentlmen. Kad je bio Dan žena, kupila sam mu ruže i odnio ih je u vrtić.

Možda on tad nije shvaćao što radi, ali ako ćeš kao roditelj svaki dan napraviti nešto takvo, primit će se. Sad sam mu rekla da sve čokolade da svima, on je otišao i svakoj djevojčici dao čokoladu', ispričala je.

Dodala je i da sina uči plesati, kuhati i druge stvari za koje je uvjerena da ih žene vole.

'Ni ja ne bih htjela muža koji ne zna ni kuhati ni plesati, želiš nekog tko je multitaletniran. Kupila sam mu dječji parfem čim se to moglo staviti na njega, učim ga svaki dan da muškarac mora mirisati, kosa mora biti čista, nokti moraju biti porezani. Ubijem se od priče i zasad to dobro izgleda, stvaram jednog malog gospodina koji će se lijepo ophoditi prema svima, naročito prema ženama', rekla je.

Kako je Bloom proslavio rođendan, pogledajte u galeriji:

Instagram Bloom Tatarinov proslavio 3. rođendan u Dubaiju