Nicola Peltz i Brooklyn Beckham u braku su od 2022., a njihova ljubav u nekoliko se navrata našla pod povećalom javnosti. Nicola, jedna od od desetero djece milijardera Nelsona Peltza, započela je svoju karijeru glumice 2006., a sada je predstavila svoj redateljski prvijenac 'Lola' koji nije dobro prošao kod kritičara i gledatelja, piše Stil.

Brooklyn Beckham Nicola Peltz.jpg
Instagram 

Svog supruga Brooklyna upoznala je na glazbenom festivalu Coachella u Kaliforniji, ali tada nisu započeli vezu. Čak štoviše, trebale su godine da se konačno povežu. Ponovno su se susreli na zabavi Leonarda DiCaprija za Noć vještica 2019., izvijestio je Glamour, a kasnije su snimljeni na zajedničkoj večeri.

Vijest o zarukama objavili su 2020. na Instagramu i tako oduševili svoje obožavatelje.

'Prije dva tjedna pitao sam svoju srodnu dušu da se uda za mene i ona je pristala', napisao je.

Samo nekoliko mjeseci kasnije, Beckham je napravio tetovažu posvećenu svojoj zaručnici. U pitanju je prijepis ljubavnog pisma koje mu je Nicola napisala, a potpisan je s 'vaša buduća supruga'. Uz ljubavno pismo, Beckham je tetovirao i njezin portret. Sudbonosno 'da' izgovorili su na imanju obitelji Peltz u Palm Beachu na Floridi.

Prema časopisu 'E!', vjenčanje je koštalo gotovo 4 milijuna dolara, a strani mediji tada su pisali o Nicolinoj svađi s Victorijom radi vjenčanice. Naime, Peltz je trebala nositi haljinu koju je dizajnarila Victoria, ali je na kraju ipak posegnula za drugim brendom. Njihova veza uvelike je dokumentirana na društvenim mrežama, a on ima preko 70 tetovaža posvećenih supruzi.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz
Profimedia 

Unatoč tome što na Instagramu svakodnevno ističu svoj idealan život, možda u stvarnosti i nije tako. Nicola je za svoj prvijenac  'Lola' izbrisala scenu sa suprugom što je, prema pisanju "Peoplea", uznemirilo Brooklyna. Naime, scena je izbrisana jer Brooklyn nije mogao dobro glumiti, neprestano je izgovarao riječi britanskim naglaskom i gledao u kameru.

Društvenim mrežama sada kruže razni komentari o njegovoj nemogućnosti da postigne uspjeh u karijeri.

'Kad će ona shvatiti da se udala za nepo-bebu koja doslovno nema smisla za bilo kakav kreativni rad',  'Mora se proučiti sposobnost Brooklyna Beckhama da bude loš u svemu', pisali su obožavatelji.

'Mislim da je ikonično da je Brooklyn Beckham dosljedno netalentiran u svemu što radi, od nogometa do fotografije, ere kuhara i sada glume', 'Oh, biti netalentiran i privilegiran kao Brooklyn Beckham', komentirali su drugi.

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

Profimedia Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine