Brooklyn Beckham (24) i njegova supruga Nicola Peltz (28) viđeni su ovih dana kako nasmijano izlaze iz jednog hotela u Londonu, a nakon što je prošlog tjedna osvanuo dokumentarac 'Beckham', mnogi se pitaju kako izgleda bračni život najstarijeg sina Davida i Victorije, prenosi Stil.

Brooklyn Beckham Nicola Pelz
WJ_Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Premda djeluju vrlo sretno, mladog Beckhama obožavatelji su prozvali 'papučarom' zbog Nicolinog odnosa s njegovom majkom Victorijom. Par se vjenčao prošle godine, a strani mediji tada su pisali o Nicolinoj svađi s Victorijom radi vjenčanice, a navodno je i Brooklyn u potpunosti stao na Nicolinu stranu i svađao se s majkom.

Naime, Peltz je trebala nositi haljinu koju je dizajnarila Victoria, ali je na kraju ipak posegnula za drugim brendom. Mnogi su ovaj čin doživjeli kao objavu rata između njih dvije, a Pelz je kasnije ispričala u čemu je zapravo bio problem.

Nicola Peltz i Victoria Beckham bile zajedno u šopingu u Parizu
Profimedia 

'Zaista sam htjela nositi njezinu haljinu, ali par mjeseci ranije rekli su mi da ipak neće biti gotova, stoga sam morala izabrati drugu. Nije rekla da ju ne mogu nositi, a ja nisam rekla da ju ne želim nositi. Tu je sve počelo s tračevima', rekla je Peltz.

O cijeloj situaciji oglasio se i Brooklyn, koji je rekao da ljudi na društvenim mrežama uvijek pronalaze način za stvaranjem lažnih priča. Po svemu sudeći, snaha i svekrva danas su u boljim odnosima nego ikad, a Victoria često ističe koliko je sretna što je njezin sin u Nicoli pronašao ljubav svog života.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz
Profimedia 

Inače, nedavno su strani mediji pisali da Nicola želi obnoviti zavjete s Brooklynom jer nije zadovoljna prvim vjenčanjem u travnju prošle godine. Kako piše Closer, glumica bi htjela drugu svadbenu ceremoniju koja bi bila 'pozitivan, sretan dan' nakon svog tog stresa.