Vjenčanje iz bajke Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama navodno je imalo i dramatičnu stranu.

Prema Daily Mailu, otac 'Bates Motela', milijarder Nelson Peltz, podnio je tužbu protiv organizatorica vjenčanja Nicole Braghin i Arianne Grijalbe jer su odbile vratiti polog od 159.000 dolara koji im je dao.

Nelson Peltz podnio je tužbu protiv organizatorica vjenčanja
Instagram 

U tužbi Nelson (80) tvrdi da su on i njegova supruga Claudia Peltz angažirali Grijalbu i Braghina u ožujku 2022. preko njihove tvrtke Plan Design Events.

Nakon što su se razišli sa svojim prvim organizatorom vjenčanja, Peltzovi su angažirali dvojac šest tjedana prije nego što je svadba prepuna poznatih osoba trebala biti održana na milijarderovom imanju u Palm Beachu.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se na imanju Peltzovih u Palm Beachu
Profimedia 

Međutim, nakon samo devet dana na poslu, Grijalba i Braghin odlučili su prekinuti suradnju s Nicolom i Beckhamom jer se nisu mogli nositi s popisom gostiju para koji je uključivao više od 500 ljudi.

'S obzirom da se radi o popularnom vjenčanom paru u kombinaciji s očekivanim prisustvom mnogih uglednih gostiju situacija je zahtijevala da organizator vjenčanja posjeduje stručnost i osoblje za planiranje, koordinaciju i izvođenje vjenčanja očekivanog kalibra i složenosti', stoji u tužbi, prema Daily Mail.

Nelson je također u tužbu uključio neke od SMS poruka koje je njegova kći navodno poslala organizatorima vjenčanja, uključujući onu u kojoj je glumica rekla da je 'umorna' od popravljanja njihovih grešaka, nakon što su rekli da je Lewis Hamilton odgovorio 'da', iako je on rekao paru da neće moći prisustvovati vjenčanju.

Nicola je navodno napisala: 'Lewis Hamilton nije odgovorio da dolazi. Pa objasnite zašto njegovo ime nije na popisu onih koji ne dolaze, molim vas.'

'Razgovarali smo s njim. Ne može doći pa objasnite zašto ste napisali da je odgovorio da će doći', dodala je.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na vjenčanje su pozvali brojne poznate osobe
Profimedia 

Grijalba je pokušala objasniti da joj treba više vremena da se upozna s aplikacijom na kojoj se nalazi virtualni popis gostiju.

'Treba mi vremena za ovo', navodno je napisala. 'Odvojit ću trenutak da naučim aplikaciju i pošaljem informacije, mrzim izgledati kao budala, ali najviše mrzim što ne mogu poslati ono što ti treba što prije. Javit ću se uskoro.'

Naizgled uzrujana Nicola je navodno odgovorila: 'To nije istina. Uopće se nije javio.'

Nelson je također u tužbi tvrdio da su organizatori vjenčanja imali problema s pićem.

Nicola Peltz pokazala je pravo lice u dopisivanju s organizatorima vjenčanja
Profimedia 

Tjedan dana prije razmjene povratnih odgovora, Grijalba je navodno objavila u grupnom chatu da 'ide na tekilu prije nego što joj glava eksplodira', na što je glumica iz serije 'Last Airbender' navodno odgovorila: 'Da, kraljice!!!!'

Nelson također navodno tuži dvojac za pravne troškove.

Page Six je kontaktirala Nicolinog predstavnika za komentar, ali nije dobila odgovor.

Unatoč problemima, obitelj Peltz na kraju je zaposlila Michelle Rago iz Michelle Rago Destinations.

Nicola i Beckham (23) vjenčali su se 9. travnja 2022. pred nekoliko slavnih prijatelja, uključujući Serenu i Venus Williams, Evu Longoriu i kuhara Gordona Ramsaya.

Podsjetimo, pažnju s vjenčanja je ukrao sukob Victorije Beckham i njezine novopečene snahe Nicole.

Nicola Peltz i Victoria Beckham posvađale su se zbog vjenčanice
Instagram 

Navodno su se žene posvađale oko organizacije vjenčanja te oko izbora Nicoline vjenčanice, a konflikt se nastavio i u sljedećim mjesecima. Na ljeto Brooklyn tradicionalno nije ljetovao sa svojim roditeljima već je bio sam s Nicolom, a po tabloidima se pisalo kako se njegovi roditelji jako ljute na njega jer je dopustio supruzi da ih odvoji od njih.

U našoj galeriji pogledajte više fotografija s vjenčanja Brooklyna i Nicole.

Profimedia Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz održalo se na imanju njenih roditelja