Nicola Anne Peltz Beckham je danas znana kao supruga Brooklyna Beckhama, razaračica njegove inače skladne obitelji. Lijepa prirodna plavuša Nicola na današnji dan slavi svoj 28. rođendan, a mi smo se tom prilikom odlučili prisjetiti njezinog puta do statusa uzurpatorice tradicionalnih obiteljskih vrijednosti i najkontroverznije milijarderke svijeta.

Podsjetimo se, Nicola je rođena u iznimno bogatoj, multimilijarderskoj obitelji. Njezin je otac biznismen Nelson Peltz, a majka model Claudia Heffner. Nicola je odrasla u obitelji od čak 8 djece, a obitelj je oduvijek bila jako religiozna, pa je i Nicola predana Židovka. No, osim obiteljskog bogatstva, Nicola sama nije ostvarila jako impresivnu karijeru. Okušala se u glumačkom i modeling svijetu, a pojavila se u nizu epizodnih uloga u TV serijama. Njezin najveći uspjeh je pojavljivanje u filmu ‘Transformers: Age of Extinction’.

Nicola Peltz je udana za Brooklyna Beckhama
Profimedia 

I dok joj možda popis profesionalnih uspjeha nije iznimno impresivan, ono što je definitivno je da njezina medijski jako popraćena ljubavna veza s Brooklynom Beckhamom. Brooklyn je sin Victorije i Davida Beckhama, a sreću je nakon niza propalih veza pronašao s lijepom Nicolom. Ili se tako barem u početku činilo.

Naime, veza ovog para u početku je bila idilična, a Nicola se odlično slagala s Brooklynovim roditeljima. No sve je krenulo po zlu kada se par zaručio u lipnju 2020. Vjenčali su se u travnju 2022.,a njihovo vjenčanje bilo je jedno od najraskošnijih u ovom stoljeću. Među uzvanicima su bile mnoge slavne face, no pozornost je ukrao sukob Victorije i njezine novopečene snahe Nicole.

Nicola Peltz je navodno u velikoj svađi s Victorijom Beckham
Instagram 

Navodno su se žene posvadile oko organizacije vjenčanja te oko izbora Nicoline vjenčanice, a konflikt se nastavio i u sljedećim mjesecima. Na ljeto Brooklyn tradicionalno nije ljetovao sa svojim roditeljima već je bio sam s Nicolom, a po tabloidima se pisalo kako se njegovi roditelji jako ljute na njega jer je dopustio supruzi da ih odvoji od njih.

Nicola Peltz je unijela razdor u obitelj Beckham
Instagram 

Posebno je pogođena bila dotad najbitnija žena Brooklynova života, njegova majka Victorija. Na kraju je sina nagovorila da dođe na njezinu parišku modnu reviju, ali je Nicole zadržala hladan stav. Zbog svog je ponašanja prozvana razaračicom obiteljske sloge, a zanimljivo je i da je stil odijevanja posve promijenila te svakog dana sve više izgleda kao Victorija, svekrva koju toliko ne voli.