Nicola Peltz (28) udala se za Brooklyna Beckhama (24) u travnju prošle godine, a već želi obnoviti zavjete.

Kako piše Closer, glumica bi htjela drugu svadbenu ceremoniju koja bi bila 'pozitivan, sretan dan' nakon svog tog stresa. Izvor blizak glumici rekao je da je prvo vjenčanje Nicoli bilo jako stresno od početka do kraja.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham na Tjednu mode u Parizu
Profimedia 

'Sve je to bila noćna mora. Daleko od toga da je bila potpuno zadovoljna vjenčanjem, nagomilavanjem s tri različita organizatora, i sada se to povezuje s svađama, problemima i napetostima. Rekla je Brooklynu da osjeća da to još uvijek ima utjecaja na njihovu vezu i čak je rekla da joj je teško gledati fotografije s vjenčanja. To je samo podsjeća na svu dramu jer oboje izgledaju tako napeti. Tako se pričalo o novoj svadbenoj ceremoniji za njihovu prvu godišnjicu. Želi ponoviti originalni dan s novom haljinom, novim fotografijama i novim događajem – i unatoč podignutim obrvama, želi još raskošniji izgled', ispričao je.

Dodao je da bi druga ceremonija mogla biti prilika da se popravi odnos između Nicole i Brooklynove majke, Victorije Beckham jer bi to 'označilo novi početak'.

Nicola Peltz i Victoria Beckham su posvađane
Instagram 

Inače, nedavno su strani mediji objavili da su organizatorice vjenčanja, Nicole Braghin i Arianna Grijalba tužile Nicolu i njezinu majku, Claudiju Peltz te dizajnera Rishija Patela zbog kršenja ugovora i poslovnog dogovora, kako piše Evening Standard. Traže odštetu od 46.000 eura.

Nicolin otac, milijarder Nelson Peltz, čije se bogatstvo procjenjuje na 1.4 milijardi dolara, tužio je organizatorice vjenčanja i tvrdi da mu nisu vratile 159.000 dolara pologa. Prema pisanju Evening Standarda, Nicole i Arianna su teško podnosile pritisak priprema svadbe i dale su otkaz nakon devet dana, odnosno nekoliko tjedana prije vjenčanja.

Organizatorice su otkrile da je Nelson Peltz svadbu svoje kćeri prozvao 'us*anom predstavom' i htio otkazati sve, no predomislio se nakon nagovaranja svoje supruge Claudije. Braghin i Grijabla dala su otkaz šest tjedana prije vjenčanja jer im je popis s mnoštvom slavnih gostiju donio previše stresa.

Nicola Peltz kći je milijardera Nelsona Peltza
Instagram 

Nelson je uz tužbu priložio poruke između svoje kćeri i organizatorica u kojima je Nicola napisala da je 'umorna od uočavanja njihovih pogrešaka koje se ponavljaju'. Zahtijevala je i odgovor zašto je potvrđeno da na vjenčanje dolazi vozač F1 Lewis Hamilton, a on je njoj i Brooklynu rekao da ne može doći.

Također, Nelson je optužio organizatorice da su alkoholičarke i istaknuo da je Grijalba napisala u grupnom dopisivanju 'da ide popiti tekilu prije nego što joj glava eksplodira'. Zahtijeva odštetu od 132.000 funti.

Pravna drama je otkrila i još jedan detalj koji će potvrditi trzavice Nicole i njezine svekrve Victorije Beckham. Naime, Nicola i njezini roditelji su zahtijevali da se Victoriji ne govore nikakve detalji o pripremama vjenčanja. Organizatorice su ispričale i da je Nicola potrošila 100.000 dolara na frizuru i šminku te je imala stalno niz prohtjeva.

'Claudia je spomenula Braghin da Nelson ne može znati cijenu ili bi je 'ubio i bio jako ljut'', otkrila je jedna od djevojaka. Glasnogovornik Nelsona Peltza rekao je da je pritužba organizatorica 'puna netočnosti i da njihove tvrdnje nemaju osnova'.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine
Profimedia 

Podsjetimo, Nicola je prošle godine u intervjuu za The Times progovorila o odnosu sa svekrvom Victorijom. 'Nije svađa! Stalno posvuda vidim tu riječ, 'svađa, svađa, svađa!?' Mislim, možda su pokupili neku informaciju o tome? I sada to nazivaju svađom?', istaknula je glumica.

'Mislim da je sve počelo, a to sam već rekla, jer nisam na kraju nosila Victorijinu vjenčanicu, ali prava je istina da sam je stvarno, jako željela nositi i mislila sam da je to tako lijepo da Brooklynova mama mora to napraviti za mene! I bila sam jako uzbuđena nositi je! I nisam je na kraju odjenula', dodala je.

'Ali ja sam, iskreno, bila jako uzbuđena što ću nositi njezinu haljinu. Rastuži me kad čitam da ljudi kažu da to nikad nisam planirala nositi. To jednostavno nije istina', zaključila je.

Odnos Victorije Beckham i Nicole Peltz nije dobar
Profimedia 

Nicola je slične stvari rekla ranije u intervjuu za magazin Grazia i Variety. 'Planirala sam nositi vjenčanicu koju bi mi izradila Victoria. Bila sam iskreno uzbuđena što ću moći nositi kreaciju koju je napravila moja buduća svekrva. Počele smo dogovarati dizajn haljine i onda je prošlo nekoliko dana i nitko mi ništa nije javljao. Potom je Victoria nazvala moju majku i rekla da njezin atelje ne može izraditi haljinu', započela je glumica svoju stranu priče.

'Zbog toga sam pričala sa svojom mamom i bliskom prijateljicom, stilisticom Leslie Fremar i rekla im: 'Nažalost, ovo se ne može napraviti, što nam je sljedeći korak? Imala sam sreće što sam mogla otputovati u Valentinov atelje', nastavila je Nicola s objašnjenjem.

Mnogima je neobično što Victoria ne želi komentirati svađu koja se pretvorila u veliku aferu i očito unijela raskol u njezinu obitelj. To je iskoristila Nicola koja je sve okrenula u svoju korist.