Otkad je prošle godine uplovio u bračne vode s Nicolom Peltz, ne prestaje se pisati o najstarijem sinu Davida i Victorije Beckham, Brooklynu Beckhamu.

Sve je krenulo s pogoršanjem odnosa njegove drage s majkom Victorijom. Navodno su se žene posvađale oko organizacije vjenčanja te oko izbora Nicoline vjenčanice, a konflikt se nastavio i u sljedećim mjesecima. Na ljeto Brooklyn tradicionalno nije ljetovao sa svojim roditeljima već je bio sam s Nicolom, a po tabloidima se pisalo kako se njegovi roditelji jako ljute na njega jer je dopustio supruzi da ih odvoji od njih.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham su u braku
Profimedia 

Ista se situacija dogodila i za Božić koji je slavio s Nicolom, a ne tradicionalno s obitelji, što je mnoge iznenadilo.

A osim ljubavnog segmenta, mnogo se diskutira i o Brooklynovoj karijeri, s obzirom na to da su mu sve neslavno propale. Šuška se pomalo da čak ni mama Victoria nema opravdanja za njega, a nije zadovoljna ni njegova supruga Nicola Peltz, budući da ni uz brojne debele veze svojih roditelja, ali i Nicoline obitelji, nasljednik Beckhamovih nikako ne može postići neki poslovni uspjeh.

Podsjetimo, Brooklyn, koji je brzo zaradio nadimak Beckhamovog nesposobnog sina, se okušao kao šanker, nogometaš, glumac, Instagram model i fotograf, a posljednji u nizu pokušaja je kulinarstvo.

Čini se da je ovu karijeru ipak shvaća ozbiljnije jer kuhati pokušava već jako dugo, no, sudeći po komentarima koje redovito dobiva ispod videa koje objavljuje na Instagramu, a u kojima pokazuje svoje recepte, on je jedini koji sebe shvaća ozbiljno.

Sada su ga paparazzi uslikali samog kako u Los Angelesu kupuje smoothieje. Mogli smo ga vidjeti kako odlazi prema automobilu s dvije čaše u rukama, a čini se da je jedna bila za nekoga tko je čekao u vozilu.

Brooklyn Beckham se udebljao
Profimedia 

Ipak, mnogi su primijetiti da Brooklyn izgleda nešto drugačije nego inače, točnije da se malo udebljao. Čini se da su kulinarski pothvati ipak nečemu doprinijeli, a to je nova killaža.

Više fotografija Brooklyna i njegove supruge Nicole zbog koje je nastala drama u obitelji Beckham, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu