Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju prošle godine, a sad cure ne tako laskavi detalji što se krilo iza glamura i zabave.

Poznata je svađa mlade milijarderke i svekrve Victorije Beckham čiju vjenčanicu na kraju nije nosila, što joj je ona zamjerila, no dame su se navodno pomirile zbog 'mira u kući' i muškarca kojeg obje vole.

A onda je nedavno Nicolin tata milijarder tužio dvije organizatorice vjenčanja koje su usred organizacije otkazale suradnju bogataškoj obitelji. Riječ je o Nicoli Braghin i Arianni Grijalbi koje su, prema njegovim tvrdnjama, odbile vratiti polog od 159.000 dolara koji im je dao.

U tužbi Nelson (80) tvrdi da su on i njegova supruga Claudia Peltz angažirali Grijalbu i Braghinu u ožujku 2022. preko njihove tvrtke Plan Design Events.

Nakon što su se razišli sa svojim prvim organizatorom vjenčanja, Peltzovi su angažirali dvojac šest tjedana prije nego što je svadba prepuna poznatih osoba trebala biti održana na milijarderovom imanju u Palm Beachu. Međutim, nakon samo devet dana na poslu, Grijalba i Braghin odlučili su prekinuti suradnju s Nicolom i Beckhamom jer se nisu mogli nositi s popisom gostiju para koji je uključivao više od 500 ljudi.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine
Instagram 

'S obzirom da se radi o popularnom vjenčanom paru u kombinaciji s očekivanim prisustvom mnogih uglednih gostiju situacija je zahtijevala da organizator vjenčanja posjeduje stručnost i osoblje za planiranje, koordinaciju i izvođenje vjenčanja očekivanog kalibra i složenosti', stoji u tužbi, piše Daily Mail.

Nelson je također u tužbu uključio neke od SMS poruka koje je njegova kći navodno poslala organizatorima vjenčanja, uključujući onu u kojoj je glumica rekla da je 'umorna' od popravljanja njihovih grešaka, nakon što su rekli da je Lewis Hamilton odgovorio 'da', iako je on rekao paru da neće moći prisustvovati vjenčanju.

Nicola je navodno napisala: 'Lewis Hamilton nije odgovorio da dolazi. Pa objasnite zašto njegovo ime nije na popisu onih koji ne dolaze, molim vas.'

'Razgovarali smo s njim. Ne može doći pa objasnite zašto ste napisali da je odgovorio da će doći', dodala je. Grijalba je pokušala objasniti da joj treba više vremena da se upozna s aplikacijom na kojoj se nalazi virtualni popis gostiju.

'Treba mi vremena za ovo', navodno je napisala. 'Odvojit ću trenutak da naučim aplikaciju i pošaljem informacije, mrzim izgledati kao budala, ali najviše mrzim što ne mogu poslati ono što ti treba što prije. Javit ću se uskoro.' Naizgled uzrujana Nicola je navodno odgovorila: 'To nije istina. Uopće se nije javio.'

Nelson je također u tužbi tvrdio da su organizatori vjenčanja imali problema s pićem. Tjedan dana prije razmjene povratnih odgovora, Grijalba je navodno objavila u grupnom chatu da 'ide na tekilu prije nego što joj glava eksplodira', na što je glumica iz serije 'Last Airbender' navodno odgovorila: 'Da, kraljice!!!!'

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se 2022. godine
Instagram 

Unatoč problemima, obitelj Peltz na kraju je zaposlila Michelle Rago iz Michelle Rago Destinations.

Sada se javio i renomirani organizator vjenčanja Preston Bailey koji je bio prisiljen odbiti organizaciju ovog vjenčanja zbog obaveza, no bio je zadužen za zabavu povodom zaruka skavnog para.

'Sve najbolje mogu reći o Peltzeovima i Nicoli. Nije bilo zle krvi. Oni su dragi ljudi i važni su mi. Nicola je bila sjajna', rekao je, te tako malo stišao glasine da je Nicola bila mladenka 'iz pakla'. Ipak, kako se puno puta pokazalo dosad, istina je uvijek na pola puta.