Prije nekoliko je dana u Miamiju održana utakmica koja je zbog jednog nogometaša bila iznimno popraćena. Riječ je o Lionelu Messiju koji trenutno igra za Inter Miami i koji je na stadion privukao najveće svjetske zvijezde.

Tako su jednog o najboljih nogometaša današnjice gledala imena kao Leonardo DiCaprio, Owen Wilson, Edward Norton, Will Ferrel, Selena Gomez, Tyga i brojni drugi. Među njima svoje je mjesto našao i princ Harry, a i danas se prepričava neugodan trenutak koji se dogodio između njega i Brooklyna Bechkhama, sina Davida i Victorije Beckham.

Princ Harry na utakmici gledao Lea Messija
APPLE TV/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia 

Naime, društvenim mrežama kruži video koji je nastao prije utakmice, a na njemu se vidi kako vojvoda od Sussexa u pratnji tjelohranitelja prolazi pored Brooklyna i njegove supruge Nicole Peltz. Nakon što ih je Harry pogledao, nije ih ni pozdravio.

To je samo dodatno potaknulo glasile da je puklo prijateljstvo između Harryja i Meghan te obitelji Beckham nakon što se pisalo da su upravo oni krivi za curenje informacija o kraljevskom paru.

Nekada su bili jako dobri prijatelji, a to datira u vrijeme kada su Meghan i Harry i dalje bili dio kraljevske obitelji te su prisustvovali i njihovom vjenčanju 2018. godine. Prijateljstvo se počelo gušiti nakon što u 2022. godini Harry i Meghan nisu bili pozvani na vjenčanje Brooklyna i Nicole, a tada su krenula šuškanja i o curenju privatnih informacija.

Iako nitko od njih nije javno komentirao situaciju, ovaj video samo potvrđuje glasine.