Brooklyn Beckham (24) ponovno zabavlja javnost, a razlog je njegov novi potez kojim je iskazao ljubav prema svojoj supruzi, glumici Nicoli Peltz (28).

Naime, sin Victorije i Davida Beckhama gostovao je u emisiji Jennifer Hudson u kojoj je pokazao da je napravio tetovažu Nicole. Ukrasio je desnu ruku glavom svoje supruge, a ponosno se pohvalio usred showa i napola skinuo majicu.

Brooklyn je strastveni ljubitelj tetovaža kao i njegov proslavljeni otac David te tvrdi da ih ima između 80 i 100. No reakcije na njegovu najnoviju nisu baš pozitivne.

Brooklyn Beckham tetovirao lice supruge Nicole Peltz
YouTube screenshot 

'Mami Victoriji se sigurno svidio crtež', 'Čovječe, tip ima milijune na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici', 'Tog tattoo umjetnika treba zatvoriti', 'Tip ima valjda 70 tetovaža posvećenih supruzi', 'Malo je lud', 'Bio sam zbunjen zašto je uzeo ženino prezime sve dok nisam proguglao koliko vrijedi otac njegove supruge. Dobro odigrano, Brooklyne!', bili su neki od komentara.

No nije samo tetovaža posvećena Nicoli bila razlog za ismijavanje Brooklyna. Naime, primijetili su da ima ispod nje tetovažu koju je posvetio svom ocu. 'Pustite vi sliku s Nicolom, pogledajte ispod toga. Ima istetovirano sidro u kojem piše 'tata', kao da je David Beckham bio član mornarice', poručili su.

Brooklyn je dosta tetovaža posvetio supruzi i na istoj ruci je tetovirao stihove pjesme na koju su hodali do oltara na njihovom vjenčanju u travnju prošle godine. Na prsa je stavio Nicolino prezime, a ima i njezine oči na vratu te ispod toga njezine vjenčane zavjete.

Voditeljica Jennifer Hudson pitala je Brooklyna kako to da je uzeo suprugino prezime uz svoje, a isto je i ona učinila. 'Bila je to moja ideja jer sam također želio poštovati prezime njezine obitelji, a znaš mislio sam kad budemo imali djecu, mislim da će biti tako slatko imati mališane Peltz-Beckham koji trče okolo', rekao je.

Također je progovorio o roditeljstvu. 'Da, želim onoliko djece koliko i moja supruga želi. Hoću mnogo djece, no očito to ovisi o njoj', ispričao je.

Brooklyn Beckham ima puno tetovaža posvećenih supruzi Nicoli Peltz
Instagram 

Inače, nedavno su strani mediji pisali da Nicola želi obnoviti zavjete s Brooklynom jer nije zadovoljna prvim vjenčanjem u travnju prošle godine. Kako piše Closer, glumica bi htjela drugu svadbenu ceremoniju koja bi bila 'pozitivan, sretan dan' nakon svog tog stresa. Izvor blizak glumici rekao je da je prvo vjenčanje Nicoli bilo jako stresno od početka do kraja.

'Sve je to bila noćna mora. Daleko od toga da je bila potpuno zadovoljna vjenčanjem, nagomilavanjem s tri različita organizatora, i sada se to povezuje s svađama, problemima i napetostima. Rekla je Brooklynu da osjeća da to još uvijek ima utjecaja na njihovu vezu i čak je rekla da joj je teško gledati fotografije s vjenčanja. To je samo podsjeća na svu dramu jer oboje izgledaju tako napeti. Tako se pričalo o novoj svadbenoj ceremoniji za njihovu prvu godišnjicu. Želi ponoviti originalni dan s novom haljinom, novim fotografijama i novim događajem – i unatoč podignutim obrvama, želi još raskošniji izgled', ispričao je.

Dodao je da bi druga ceremonija mogla biti prilika da se popravi odnos između Nicole i Brooklynove majke, Victorije Beckham jer bi to 'označilo novi početak'.