Pjevačica Domenica Žuvela oduvijek je dala doznanja da ne voli puno pričati o privatnom životu pa je od početka karijere svog partnera odlučila držati podalje od javnosti.

Ipak, sada je odlučila progovorila o svom dečku s kojim je u vezi 12 godina i otkrila još nepoznate detalje o njihovom odnosu. Također je istaknula da joj je upravo on najveća podrška u karijeri.

Domenica i dečko
Ivana Ivanovic/Pixsell 

'Puno toga se ne bih ni usudila da nije bilo njega, super mi je što je on tako ambiciozan i tu ambiciju možda prenosi i na mene. Generalno imamo dosta sličan pogled na život i nekako nas zanimaju iste stvari', rekla je u razgovoru za In Magazin.

Inače, Domenica je već dugi niz godina u vezi s mladim odvjetnikom Ivanom Bačićem, no njegove fotografije ne dijeli na društvenim mrežama.

'Ma mi smo već jako dugo u vezi. Oboje smo s otoka. Nisam htjela da smo previše u medijima jer on nije javna osoba i to nam je bio neki početni dogovor kad smo krenuli da ne moramo dijeliti taj neki teret javnog života. Uspjela sam prvih pet godina, koliko sam već na estradi, ali pokušala bih i dalje biti što tiša o tome', rekla je jednom prilikom.

Ipak, otkrila nam je da se cijeli život poznaju.

Podsjetimo, mlada pjevačica je nedavno na Instagramu pokazala svoju sestru Lindu i oduševile mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama.

'Mi smo sestre, možemo biti najbolje ili najgore prijateljice, ovisno o potrebi', našalila se Linda u videu koji su snimile o sestrinskim odnosima.

Njezina sestra Linda je po struci vizažistica, a upravo ona ponekad šminka svoju lijepu sestru za nastupe. Osim sestre Linde, pjevačica je pokazala i brata Luku.

Luka Žuvela.
Instagram 

Inače, pjevačica je vrlo povezana sa svojom obitelji. Od mame Romane, zaposlene u banci, naslijedila je pjevački talent.

Mamu je Domenica kao dijete pratila po gažama po otoku vikendom, pjevušila zajedno s njom, pa i sama pjevala u bendovima. Otac Lindo je pomorac.