Već duže vrijeme šuška se o bizarnom odnosu repera Kanyea Westa i njegove supruge Biance Censori, koji ne prestaju iznenađivati javnost svojim skandaloznim pojavljivanjima u javnosti. Osim bizarnih modnih izdanja, obožavatelje su zaprepastili i uvjeti koje je reper navodno postavio svojoj supruzi.

Naime, reper vodi brigu o njezinoj prehrani, odjevanju, kao i o tome koliko joj je dozvoljeno pričati. Uz to, brani joj i vježbanje u teretani, prenosi Daily Mail.

bianca censori
GAMR/KHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Westovo ponašanje nedavno je zabrinulo i Biancine roditelje, a njen otac pozvao je repera u Australiju kako bi razgovarali o njihovim zabrinjavajućim javnim ispadima. O njihovom odnosu sada se oglasila i Biancina rođakinja Sophie, koja je u emisiji Ben, Liam & Belle otkrila što misli o optužbama na reperov račun.

Naime, radijski voditelj Liam osvrnuo se na jedno njihovo pojavljivanje u javnosti, kada je reper prošetao sa skijaškom maskom na glavi, dok je Bianca na sebi imala mrežaste čarape. 

'Znaš li što obitelj misli o svemu ovome? Misle li da je njihova odjeća čudna?' upitao je Liam, na što se Sophie nasmijala pa kratko odgovorila: 'Sve što znam je da se njih dvoje vole i da su sretni'. 

Kanye West i Bianca Censori.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjećamo, bivši zaposlenik nedavno je tužio repera zbog prijetnji osoblju i učenicima njegove poznate kršćanske škole 'Donda Academy'. Kako je naveo u tužbi, Kanye  je od zaposlenika zahtijevao da obriju glave, a planirao ih je zatvoriti u kaveze unutar škole, piše Stil. Uz to, rekao je i da je West diskriminirao crnačko osoblje, dok je učenicima govorio kako 'voli izlaziti samo s bijelim ženama'.

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Bianca Censori i Kanye West