Prošlo je nešto više od dvije godine otkako je tragično skončala natjecateljica showa 'Ljubav je na selu', Anja Boronjek. Imala je samo 37 godina kada su nju i Tihomira Kmezića u veljači 2022. pronašli mrtve u obiteljskoj kući u Novoj Gradiški. Ugušio ih je ugljični monoksid iz peći na pelete. 

Anja Boronjek
RTL 

Anja je mnogima ostala u sjećanju kao natjecateljica koja je očajnički htjela ljubav. Zbog Alojza Kanceljaka ostavila je tadašnjeg zaručnika, a nakon što je Alojz nije odabrao, činila je sve što je u njezinoj moći da je primijeti. Za oko mu je zapela Monika, a Anja ga je stalno zvala, slala mu poruke i jednostavno nije odustajala. 

'Promijenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je krenula svojim putem, a mi svojim', priznao je Alojz, poznatiji kao Lojzek u specijalnom izdanju emisije 'Ljubav je na selu', koji je na ljubav s Anjom kasnije gledao kao na noćnu moru. 

Anja Boronjek i Alojz Kanceljak
rtl/screenshot 

Anja se zbog 'zagorskog Putina', kako su ga zvali zbog sličnosti s ruskim predsjednikom, svađala u emisiji s drugim kandidatkinjama. Mahala je nožem u jednom trenutku dok su bile u kuhinji, što se protumačilo kao prijetnja. 

Iako se Anja u početku nije mogla pomiriti s time što se Alojz odabrao drugu, kasnije ga je ostavila na miru, a on se s Monikom vjenčao i dobio djecu. 

Anjina tragična smrt mnogima je bila šok, a onda su se prisjetili stravičnog događaja kojem je svjedočila 2020. nedaleko Vinkovaca. Njezin tadašnji 56-godišnji dečko ubio je nožem 44-godišnju Ž.J. koja je došla posjetiti Anju i njega. Boronjek je uspjela pobjeći od njega i neko vrijeme je živjela kao beskućnica. Dvije godina nakon što je svjedočila tom ubojstvu, i sama je tragično skončala. 

Više o Anjinu tragičnom životu pogledajte u galeriji:

rtl/screenshot Kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' je bila ludo zaljubljena u Alojza Kanceljaka