Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Valentina Kordić, naletjela je na problem. Morala je stati na sred ceste jer su joj put zapriječile koze. Čekala je da se pomaknu pa onda krenula dalje.

Valentina Kordić
Instagram 

'Vidi, ovo su koze', rekla je preslatkim glasom Valentinina kći. U videu se vidi kako koze stoje sa strane i jedu travu, ali i kako nekolicina stoji na cesti. To i nije tolika novina za mnoga sela u Hrvatskoj gdje su životinje, ali svejedno je video dao uvid u način života u manjim mjestima. 

Valentina Kordić
Instagram 

Inače, trenutačno Valentina vodi brakorazvodnu parnicu protiv Vatroslava Tijana. Jedva se čeka razvesti jer njihov odnos već dugo ne štima. Često se na društvenim mrežama prepucava s uskoro bivšim suprugom, kao i njegovom majkom. 

Nedugo nakon vjenčanja 2019. u Ražancu, krenule su drame i seljenja po raznim dijelovima Hrvatske, a nesuglasice traju i dalje, kao kad je prošle godine odveo djecu na test očinstva bez Valentinina znanja. 

Valentina Kordić i Vatroslav Tijan
Facebook 

'Samo da opet napomenem da živim samo od svoga rada! Alimentaciju koju sam koristila za djecu nisam vidjela od 10 mjeseca ni eura. Da ne bi bilo živim od njegovih novaca', napisala je Valentina, a onda i za Story otkrila:

'Dajem mu račune od vrtića i to plaća. Djecu su kod njega tjedan dana, tjedan kod mene, pa kao neće plaća. Jer nema razloga da plaća. Ali da mi uplati ja bi onda platila vrtić i kupila im za obući i slično. Ali ok, neka radi tako do suda pa ćemo onda vidjeti što će oni odrediti. Ja ću tražiti alimentaciju koju mislim da bi trebao plaćati i da budu kod njega svaki drugi vikend i jedan dan u tjednu kako sud inače odredi. A za ovo kad radim ću naći nekog da ih čuva i platiti od alimentacije to', pojasnila je.

Valentina Kordić
Instagram 

Vatroslavova majka prije nekoliko dana je upitala u jednoj grupi na Facebooku što napraviti kada je dijete nahuškano protiv drugog roditelja, a Valentina joj je na to odbrusila: 

'Samo me zanima da li će ta žena ikad prestati da se petlja u moju djecu. Sve ovo do čega nas je dovela je isključiva ona sama zaslužna. Ako je djeca viđaju i neće je viđati, sama si je kriva. On im svaki dan puni glavu o baki Željki i njegovoj obitelji.Do neki dan djeca nisu čula o toj obitelji, ali sad kad njemu tako odgovara sad odjednom imaju obitelj i djeca imaju baku i dedu koje moraju viđati', srdita je bila Valentina.

Više fotografija Valentine i Vatroslava pogledajte u galeriji: 

Instagram, Facebook Valentina i Vatroslav Tijan