'I dalje se smatra oženjenim muškarcem i kaže da će Kelly biti vjeran do smrti. Tužno je, ali zavjetovao se da će ostati u celibatu do kraja života. Da je s drugom ženom, doživio bi to kao preljub i izdaju svoje supruge Kelly', ispričao je izvor blizak glumcu Johnu Travolti. On se prije četiri godine oprostio od voljene supruge Kelly Preston koja je u 58. izgubila bitku od raka dojke.

John Travolta i supruga
Shutterstock 

Travolta danas puni 70. rođendan i vjerojatno bi bio najsretniji da su uz njega svi najmiliji. Nažalost, život mu je priredio brojne nedaće. Na početku karijere bio je u vezi s glumicom Dianom Hyland, koja je bila 18 godina starija od njega. U trenutku kad je John snimao 'Groznicu subotnje večeri', glumici je dijagnosticiran rak dojke. Diana je podvrgnuta mastektomiji, no rak joj se proširio i samo tri mjeseca nakon dijagnoze je umrla. 

John Travolta 1977.
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

I njegova majka Helen doznala je da ima rak dojke, ali mu je odlučila to zatajiti. Znala je kroz što je prošao s Dianom pa nije htjela da prolazi kroz to samo godinu i pol nakon smrti Diane. Međutim, John je brzo saznao strašnu istinu 1978., a osam mjeseci kasnije iste godine njegova majka je umrla i ostavila ogromnu prazninu u njegovom životu.

John Travolta četiri puta je pokopao bliske osobe
Profimedia 

Činilo se da mu je život napokon krenuo u dobrom smjeru. Upoznao je 1987. osam godina mlađu Kelly Preston na snimanju komedije 'The Experts', dok je ona bila u braku s glumcem Kevinom Gageom. Preston se udala za Gagea 1985., no dvije godine kasnije su se rastali. Ubrzo je započela zajednički život s Georgeom Clooneyjem, s kojim je prekinula 1989. godine, a potom se zaručila za Charlieja Sheena. Ni to nije bilo dugog vijeka, a čim je čuo da je slobodna, John je dao sve od sebe da osvoji Kellyno srce.

Johnu Travolti djevojka je umrla u naručju
Profimedia 

John se vjenčao 1991. za Kelly, a u dugom i sretnom braku dobili su troje djece: Jetta, Elu i Benjamina. I onda su opet krenule tragedije. Najstarijeg sina Jetta izgubili su 2009. na obiteljskom odmoru na Bahamima.Jett je bolovao od Kawasakijeve bolesti i imao je napadaje, a Travolta i Preston više su puta okrivili 'razne kemikalije' za zdravstvene probleme s kojima se njihov sin borio. Pronašli su ga u kupaonici, ozlijeđene glave, a liječnici su jedino mogli ustanoviti smrt. 

John Travolta i sin Jett
Instagram 

'To je nešto najgore što mi se dogodilo u životu. Iskreno govoreći, nisam bio siguran da ću to preživjeti', priznao je kasnije glumac. Tek nakon njegove smrti otkriveno je da je bio autist, što su glumci tada potvrdili, a zajednica roditelja djece s autizmom često ih je kritizirala zbog skrivanja tih podataka. Kada je 2020. preminula Kelly, John je bio shrvan. Obećao je da do kraja života više neće imati niti jednu ženu. Pratitelji često istaknu kako se, bez obzira na milijune koje je zaradio, nikad ne bi mijenjali za njegov život jer John ima najgori život na planeti. 

Više fotografija Johna Travolte pogledajte u galeriji: 

The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia, Profimedia John Travolta