RTL-ova voditeljica Anita Martinović je nedavno podijelila divne vijesti sa svojim Instagram pratiteljima. Naime, ove nedjelje je po drugi put postala teta.

Njezina mlađa sestra Melita rodila je kćer, a voditeljica 'Ljubav je na selu' podijelila je video putem Instagram storyja, u kojem nije skrivala oduševljenje.

'Velika stvar se dogodila danas. Moja mama seka je postala mama, a ja tetka po drugi put. Danas nam se rodila naša mala Zoe. Seko, velika ti pusa, bila je to velika i dugačka borba. Dugo smo je iščekivali i svaka ti čast. Srce mi je veliko kao kuća, Dobrodošla mala Zoe', poručila je u videu.

Zatim je uslijedio i drugi Story u kojem je pokazala svoju preslatku mezimicu Zoe.

Anita Martinović nećakinja.
Instagram 

Inače, voditeljica je prošle godine u studenom otkrila da je njezin brat također dobio djevojčicu

'Važno! Dragi ljudi, postala sam tetka prvi put u životu! Moj mali braco je postao tata i došla nam je na svijet mala Stela! Malo je bila ljuta u početku što je morala napustiti svoje sigurno utočište, no zato ćemo dati sve od sebe, da joj uljepšamo ostatak života na ovom svijetu! Čestitke hrabroj mamici i mom dragom bratcu! Volim vas', rekla je presretna Anita.

Podsjetimo, Anita je dosad vodila četiri sezone 'Ljubav je na selu', a u intervjuu za Story otkrila je nepoznate detalje o sebi

'Ako bih se morala opisati u nekoliko riječi, one bi bile vesela, energična i emotivna. Dolazim iz tradicionalne slavonske obitelji. Naši su roditelji uložili velik trud da od braće, sestre i mene naprave dobre ljude.

Anita Martinović pohvalila se pinovom u obitelji
RTL Press 

Želim vjerovati da upravo to i jesmo. Cijenim svakog čovjeka, poštujem druge, ali znam tko sam i koliko vrijedim' - kaže otkrivši pritom da je najviše ljute nepravda i zloća, ali rekla nam je i što je veseli. 

'Veliki sam hedonist, volim dobru klopu i sve ono što ide uz to - fino vino, glazbu, tamburaše, ples. Glazba je dio moje svakodnevice i ne mogu zamisliti život bez nje.'