Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik ne kriju koliko uživaju u ljubavi, a na društvenim mrežama često dijele posebne zajedničke trenutke. Ovog puta, Silvia je podijelila romantičnu snimku na kojoj ona i Peco plešu nasred ulice u Beogradu i razmjenjuju nježnosti.

Nisu se obazirali ni na znatiželjne poglede prolaznika, a ova snimka oduševila je Silvijine pratitelje.

Podsjećamo, razvod Marka Pecotića Pece bio je pod budnim okom javnosti kad se saznalo za to. To bi bio uobičajeni razvod da Marko nije javno priznao da ima novu djevojku, a riječ je o njegovoj bliskoj suradnici Silviji Dvornik. S bivšom suprugom Irenom Pecotić ima dvojicu sinova, a razveli su se nakon 17 godina braka.

Kada su javno potvrdili vezu, unaprijed dogovoreni nastupi su im zbog osude javnosti počeli otpadati.

Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik.
Instagram 

'Nisu to lijepe stvari, ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade samo iz svoje dosade ili objesti. I ja i ona i dalje stojimo tu, zbog toga što vjerujemo u sve ovo, a ne zbog toga što je netko nešto rekao. Ne slušamo ničije priče nego gledamo jedno drugo, slušamo što nam srce govori i tako je bilo i tako će i biti', rekao je Marko u nedavnom intervjuu za InMagazin.

'Prirodni tijek je bio takav da smo malo bili izignorirani, ali to je sve sastavni dio života. Nešto smo iz toga i naučili, nešto dobili, nešto izgubili, ali evo, nakon tog jednog šikaniranja opet je prošlo to jedno razdoblje gdje smo počeli normalno dalje', tvrdi Silvia.

Više fotografija Marka i Silvije pogledajte u galeriji:

John Pavlish, Facebook/Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić