Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VEĆ NEKO VRIJEME KRUŽE GLASINE DA JE TRUDNA: Silvia Dvornik oglasila se o šuškanjima da očekuje prinovu s Pecom

Nova šuškanja krenula su i prije nekoliko dana.

 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik Izvor: Instagram

Već neko vrijeme kolaju glasine da pjevač Marko Pecotić Peco i njegova partnerica Silvia Dvornik iščekuju prinovu. Nova šuškanja krenula su i prije nekoliko dana, kada je Silvia objavila fotografiju u pripijenoj zelenoj haljini.

Silvia se potom na šaljiv način oglasila o temi trudnoće. 'Ne može se čovjek pošteno ni najesti, a da ne proglase da si u blaženom stanju', napisala je Silvia u opisu.

 Silvia Dvornik Izvor: Instagram

Podsjetimo, Peco je iznenadio javnost krajem prošle godine kada je otkrio da se razvodi od supruge Irene nakon 17 godina braka te da ima novu ljubav, kolegicu Silviju Dvornik, koja je pjevala prateće vokale. Razvod Marka Pecotića Pece bio je pod budnim okom javnosti kad se saznalo za to. To bi bio uobičajeni razvod da Marko nije javno priznao da ima novu djevojku dok je bio u braku.

 Silvia Dvornik Izvor: Instagram

Marko i bivša supruga Irena upoznali su se na probama zbora u crkvi, a ljubav je veoma brzo buknula. Vjenčali su se 2006. godine i dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru. Irena je po zanimanju farmaceutkinja.

'Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo', pričao je u veljači ove godine za InMagazin.

Marko je smršavio oko 20 kilograma, a njegovu transformaciju pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image