Svi fanovi Maje Šuput dobro znaju da pjevačica ne voli puno mirovati te da joj je gotovo svaki vikend dugo unaprijed rezerviran za nastupe.

Nedavno je tako privukla puno pozornosti na Instagramu gdje je podijelila niz fotografija s jednog nastupa na kojem je nosila haljinu s upadljivim, svjetlucavim ukrasima koja otkriva jako puno.

Bloom Tatarinov
Instagram 

Na nastupe diljem Hrvatske prati je često i njena obitelj, suprug Nenad i njihov sinčić Bloom koji je od samog rođenja najveća zvijezda na maminim društvenim mrežama.

Maja je ovaj put pokazala kako je Bloom uskočio u pripreme za nastup te ‘posudio’ kistove za šminkanje i sjenila kojima se dobro namazao po licu.

Maja Šuput i Bloom Tatarinov
Instagram 

Jesi ti sad uzeo mami šminku, Bloomi da te vidim kako izgledaš, jesi zadovoljan?’, pitala ga je Maja, a njen je mezimac slatko gugutao dajući do znanja da je itekako zadovoljan svojom zabavom. Pala je odmah i zajednička fotografija.

Majine fanove na društvenim mrežama najviše je razveselila snimka na kojoj je pjevačica pokazala kako mališan budi svog tatu Nenada Tatarinova, gurajući ga stopalima u lice i kroz smijeh govori: 'Budi se, budi se'. 

'Najneumornija i najslađa budilica', napisala je i dodala da se to događalo u 6:40 ujutro. 

Više fotografija obitelji Šuput Tatarinov pogledajte galeriji:

Instagram Obitelj Maje Šuput