Djeca slavnih sportaša često imaju priliku uživati u luksuzu kakav obični smrtnici mogu samo sanjati, no ne i djeca Ivana Perišića.

Naš proslavljeni nogometaš Ivan Perišić objavio je nekoliko fotografija s proslave rođendana svog najmlađeg sina Luke i pritom pokazao da, iako bi svojim mezimcima mogao priuštiti najskuplje poklone, njegova obitelj ne pati od elitnih proslava.

Ivan Perišić i Josipa Perišić
Instagram 

Svojoj djeci je organizirao proslavu sličnu kao i brojni drugi 'obični roditelji'. Objavio je fotografije na kojima pozira sa suprugom Josipom i njihovo troje djece, a vidjeli smo i djelić atmosfere.

Instagram Proslava 2. rođendana najmlađeg sina Ivana Perišića

Pokazao nam je tako jednostavan stol na otvorenom s ukrasima od balona, vidjeli smo da je Luku i njegove malene goste zabavljao klaun, a za oko nam je zapala i zanimljiva torta u obliku crvenog autobusa.

'Luka se uvezao u drugu', napisao je Ivan Perišić i dodao: 'Sritno ti, lipoto naša'.

Podsjećamo, Ivan i Josipa Perišić zaljubili su se još u srednjoj školi. Vjenčali su se dva puta. 2012. godine kod matičara, a zatim 2020. u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihova civilnog braka.

Ivan Perišić i Josipa Perišić.
Instagram 

Koliko su skromni i jednostavni dokazuje i činjenica da Josipa za drugo vjenčanje nije kupila novu vjenčanicu već je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je odjenula prilikom sklapanja braka kod matičara osam godina ranije. 

Osim malenog Luke, par ima još dvoje djece, 10-godišnjeg sina Leonarda i osmogodišnju kćerkicu Manuelu. Maleni Leonardo došao je u centar medijske pažnje tijekom posljednjeg Svjetskog nogometnog prvenstva kad je nakon utakmice između Hrvatske i Brazila tijekom sveopćeg slavlja prišao uplakanom Neymaru i zagrlio ga.

Više fotografija Ivana Perišića i Josipe Perišić pogledajte u galeriji:

Instagram Ivan i Josipa Perišić čekaju treće dijete