Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTEZ PERIŠIĆEVOG SINA OBIŠAO SVIJET: Na terenu prišao uplakanom Neymaru i pokazao kako se sportski slavi pobjeda

Sin Ivana Perišića tješio je Neymara nakon što je Hrvatska pobijedila Brazil.

 Sin Ivana Perišića tješio uplakanog Neymara Izvor: Profimedia

Naše su Vatrene u Katar na utakmicu s Brazilom došle podržati njihove obitelji, a jedan se dječak nakon utakmice posebno istaknuo i njegova je fotografija obišla svijet.

Radi se o 10-godišnjem Leonardu Perišiću, sinu Ivana Perišića, koji je nakon utakmice prišao uplakanom Neymaru i zagrlio ga.

 Slavlje obitelji Ivana Perišića nakon pobjede nad Brazilom Izvor: Instagram

Leonardo je s majkom Josipom i sestricom Manuelom s tribina navijao za tatu, a nakon utakmice Perišićeva je supruga objavila i njihovu zajedničku fotografiju, ali i snimku na kojoj pjevaju pjesmu ‘Moja domovina’.

Međutim, pozornost je ukrao potez malog Leonarda koji je, nakon što je kao i druga djeca naših reprezentativaca, istrčao na teren, no on je, umjesto za slavlje,iskoristio priliku da priđe Neymaru koji je bio toliko pogođen porazom da je zaplakao.

 Sin Ivana Perišića zagrlio je Neymara Izvor: Profimedia

Na snimci koja se dijeli društvenim mrežama vidi se da ga je Neymar prihvatio u zagrljaj, a zatim su krenuli svaki na svoju stranu.

Inače, sa svojom djecom slavili su i bliski prijatelji, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Podsjećamo, Ivan Perišić, 33-godišnji napadač Inter Milana u braku je s Josipom koja je i majka njegove djece. Ljubav se između para rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sjedili i u istoj klupi. Sudbonosno 'da' su izrekli 2020. godine u srpnju i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka.

 Sin Ivana Perišića prišao Neymaru Izvor: Profimedia

Među uzvanicima bili su samo članovi njihove bliže obitelji, a vjenčao ih je don Vinko Bus. Josipa nije za posebnu priliku kupila novu vjenčanicu već je dala suziti haljinu Viviene Westwood, koju je odjenula na njezinoj i Ivanovoj svadbi kod matičara 2012. godine. Par je nakon prvog vjenčanja slavio u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Perišić ne skriva koliko je vezan za svoju obitelj, a u tome je sigurno veliku ulogu odigrala i njegova teška životna priča koja je tada perspektivnog Hajdukovca prisilila na brzo odrastanje te učvrstila veze s majkom i sestrom.

Ivan i Josipa ponosni su roditelji desetogodišnjeg sina Leonarda i sedmogodišnje kćerkice Manuele, a kako je Story ekskluzivno doznao, ovog se proljeća rodilo njihovo treće dijete i to sin po imenu Luka.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image