Ni u sedmoj epizodi najnovije sezone popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nije manjkalo dobre zabave ni uzbudljivih transformacija, a jednom natjecatelju posebno nije bilo lako.

Emisiju je otvorio Tomislav Toma Marić koji je dobio zadatak preobraziti se u pjevačicu Vesnu Pisarović i izvesti njenu pjesmu 'Sasvim sigurna'.

Odmah je priznao da mu je ova transformacija bila veliki izazov i zamolio pjevačicu da se ne naljuti na njega.

'Ako sam u pravu, mislim čak da je ovo prva Vesna u TLZP-u. Hmm, kako skidam Vesnu? To je onako malo, ne mogu reći upitno, teška je ona za skinut. Valjda mi je to stresno jer se dosad baš nisam proslavio ženskim ulogama, valjda će mi dati par bodova više za Vesnu. Sasvim siguran sam da će ovo biti najuspješnija moja ženska transformacija dosad, nadam se bar. Vesna, nemoj se naljutiti’, poručio je Toma uoči nastupa.

'Bio si izuzetno senzualan, ženstven, bio si jako zavodljiv, dopustit ćeš mi tu drskost. Imao si divan glas, inače imaš divan glas. Koliko je to sve imalo veze s Vesnom Pisarović, vidjet ćemo po ocjenama’, komentirao je njegov nastup Goran Navojec.

‘Sasvim sigurna sam ja da je danas Goran htio imati ovakvu kosu, jer kako si ti išao s glavom, išao je on. Toma, ti si pokazao sve svoje talente kroz emisije, već smo skoro došli do pola puta. Ti super pjevaš i super nas zabavljaš’, rekla je Minea koja, čini se, nije odoljela da malo ‘bocne’ kolegu iz žirija.

Mario Roth mu je rekao da je Vesnu ‘apsolutno skinuo od a do ž’, a Enes Bešlagić ga je također pohvalio.