Stigla je još jedna nedjelja, a s njom i nova epizoda showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ koju je najavila jedna od članica žirija, pjevačica Renata Končić Minea.

Da je ova uloga veseli potvrdila je i ovaj put objavivši niz fotografija s kolegama.

Instagram Renata Končić Minea u haljini brenda LeiLou Aleksandre Dojčinović

‘Voljela bih da vam mogu prenijeti cijelu atmosferu i energiju s naših snimanja, druženja... Ovaj show je vrtlog raznih emocija, doživljaja i na kraju i reakcija. Po prirodi sam emotivna i nikada to nisam skrivala. Danas me nešto posebno dirnulo, izazvalo u meni toliko snažnu emociju, da je suza sama krenula. Gledajte nas i uživajte uz TLZP i sve naše posebne i nevjerojatno talentirane kandidate, divni su! A moji mušketiri... žiri... volim ih jakooo’, poručila je pjevačica.

No, koliko god joj njeni kolege bili dragi, Minea im redovito ukrade pozornost, a učinila je to i ovaj put u zanosnoj bijeloj haljini brenda LeiLouiza kojeg stoji poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Renata Končić Minea u bijeloj haljini Aleksandre Dojčinović
Instagram 

Wow’, ‘Diva vibe’, ‘Zaista lijepo stilizirano, a Minea izgleda predivno i što je najvažnije ljudi Mineu jako vole’, ‘Top kombinacija’, ‘Ova haljina ti divno stoji’, ‘Diva vibe’, samo su neki od brojnih komplimenata koje je Minea dobila za fotografije.

Više Mineinih modnih kombinacija pogledajte u galeriji:

Instagram, Nova TV Modne kombinacije Renate Končić Minee