Ovan

Posao: Radna energija na visokoj razini, ovog prvog radnog dana u tjednu, bit će odlična podloga za iznošenje novih planova i početak realizacije visokih ambicija karakterističnih za Ovnove.
Ljubav: Ovisno o tome što želite i u kakvoj se situaciji nalazite, pokušajte maksimalno iskoristiti povoljne okolnosti na polju ljubavnih odnosa.
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nepromišljene greške pokušajte izbjeći dodatnim oprezom i provjeravanjem. Nema razloga za žurbu, čak i ako osjećate pojačan pritisak vezan uz određene rokove.
Ljubav: Nemojte žuriti s odlukama, poštujte svoju inherentnu potrebu da idete na sigurniju i stabilniju opciju, vrijeme je na vašoj strani.
Zdravlje: Nema većih zdravstvenih upozorenja.

Blizanci

Posao: Uz malo više psihičkog napora prije svega, kao i uz pomoć osobe iz poslovnog okruženja, imate realne šanse da sve obveze uspješno privedete kraju, kako ste i zamislili.
Ljubav: Trebat će vam malo dodatnog angažmana, ako želite pokrenuti stvari na emocionalnoj razini.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Većinu pripadnika horoskopskog znaka Raka očekuje vrlo uspješan prvi radni dan. Pokušajte se ne opteretiti obavezama, već po mogućnosti podijelite teret s najbližim kolegama.
Ljubav: Prepustite se i uživajte u razmjeni finih emocija i nježnosti sa voljenom osobom.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Tipični predstavnici ove plejade danas imaju solidne predispozicije za uspješnu realizaciju profesionalnih ciljeva, ali uz podršku provjerenih suradnika.
Ljubav: Eventualno nezadovoljstvo obuzdat ćete ako se malo više nego inače opustite i prepustite emocijama.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Djevica

Posao: Izvrsne predispozicije za uspješnu realizaciju gotovo svih započetih poslova na profesionalnom planu očekuju danas većinu tipičnih predstavnika Djevica. Samo naprijed.
Ljubav: Na vašem ljubavnom nebu bi mogao biti zanimljiv povratak vaše stare simpatije iz prošlosti.
Zdravlje: Osim povremene napetosti, ozbiljnijih zdravstvenih upozorenja nema.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Iako imate dovoljno energije, možda ćete danas morati ponoviti neke pokrete.
Ljubav: Dajte maksimalan doprinos u razjašnjavanju dilema, odnosno ne ostavljajte drugu stranu da nagađa i eventualno nešto pogrešno shvati.
Zdravlje: Mogući želučani problemi.

Škorpion

Posao: Nije najbolji dan za dokazivanje sebi i drugima što i koliko možete, naglasak stavite na rutinsko dovršavanje započetih poslova.
Ljubav: Nije isključeno da će doći do zanimljivog susreta ili obnove komunikacije sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti.
Zdravlje: Mogući problemi s dišnim putevima, alergijske reakcije.

Strijelac

Posao: Tijekom ovog prvog radnog dana za očekivati ​​je da će vam u pomoć priskočiti osoba od povjerenja za neke situacije i nedoumice koje imate.
Ljubav: Nije povoljan dan za donošenje nekih važnih odluka, pokušajte još jednom sagledati trenutnu ljubavnu situaciju iz više uglova.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Pozitivne okolnosti tijekom današnjeg dana daju Jarcima priliku za postizanje barem jednog vrlo dobrog poslovnog dogovora, možda nešto što ste očekivali davno.
Ljubav: Nemojte žuriti s donošenjem velikih odluka, pokušajte prije svega poštovati sebe i svoje osnovne principe.
Zdravlje: Nema značajnih zdravstvenih upozorenja.

Vodenjak

Posao: Vrlo je moguće da će se od vas odmah u startu očekivati ​​sklapanje važnih poslovnih dogovora, uz vođenje dugotrajnih dijaloga.
Ljubav: Pokušajte se opustiti i uživati ​​u pažnji koju vam nesebično poklanja voljena osoba.
Zdravlje: Provjerite krvni tlak.

Riba

Posao: Određene promjene u vašem profesionalnom životu zahtijevat će od vas da se reorganizirate i odredite prioritete. Budite strpljivi i nemojte žuriti.
Ljubav: Ovaj dan vam donosi solidnu klimu za sklapanje novih poznanstava, a pozitivne ljubavne vibracije, dovoljno je da se opustite i uživate.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.