Travanj je ove godine poprilično izazovan mjesec za većinu horoskopskih znakova budući da se gotovo do samog kraja ovog mjeseca proteže omraženi retrogradni Merkur pa ćemo njegove posljedice trpjeti sve do 25. travnja.

Međutim, to ne znači da će nam baš sve polaziti krivo, nekim će znakovima retrogradni Merkur donijeti veliku sreću, a svaki će znak imati pokoji sretan dan.

Koji će datumi biti najsretniji za svaki znak pročitajte u nastavku.

Ovan

Travanj se pojavljuje kao riznica prilika za Ovna, pun potencijala da posegne za zvijezdama i pretvori snove u stvarnost.

Ovan.jpg
Shutterstock 

15. travnja: S jasnoćom i odlučnošću na vrhuncu, Ovan će ovaj dan smatrati idealnim za donošenje važnih odluka koje utiru put naprijed.

25. travnja: Očekuje vas mnogo prilika za osobni rast i profesionalni napredak, što nudi plodno tlo za razvoj.

Bik

Travanj Biku donosi osjećaj usredotočenosti i smirenosti, postavljajući temelje za graciozno postizanje postavljenih ciljeva.

Bik.jpg
Shutterstock 

18. travnja: Kreativnost i umjetničko izražavanje imaju poseban naglasak, što ovaj dan čini savršenim za istraživanje i pokazivanje talenata.

27. travnja: Obilježen potencijalom financijskog rasta i materijalnih dobitaka, ovaj dan nudi Biku odskočnu dasku za povećanu sigurnost i prosperitet.

Blizanci

Za Blizance, travanj je platno promjena i kretanja, dobro usklađeno s njihovom urođenom znatiželjom i prilagodljivošću.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

21. travnja: Zvijezde se slažu u korist novih društvenih veza, pozivajući vas da proširite svoj krug i prigrlite radost novih druženja.

Rak

Ovog mjeseca, oni rođeni u znaku Raka naći će se duboko povezani sa svetošću doma i toplinom obiteljskih veza, žudeći za stabilnošću u svojim osobnim životima.

Rak.jpg
Shutterstock 

16. travnja: Nudi zlatnu priliku za introspekciju i samopoboljšanje, vodeći Rakove prema osobnom rastu i dubljoj samosvijesti.

24. travnja: Predstavlja idealnu priliku za poticanje mira i harmonije unutar kućnog okruženja, povećavajući osjećaj mira u njihovom osobnom prostoru, piše Atma.

Lav

Lavovi u travnju spremni su zablistati, tražeći načine da pokažu svoju kreativnost i liderske kvalitete.

Lav.jpg
Shutterstock 

28. travnja: Otvara vrata profesionalnim postignućima, predstavljajući Lavovima priliku da postignu svoje ciljeve u karijeri i istaknu se u svojim profesionalnim nastojanjima.

Djevica

Djevice ovog mjeseca namjeravaju podići svoje standarde, fokusirajući se na osobni rast i poboljšanja života.

Djevica.jpg
Shutterstock 

14. travnja: Djevicama daje priliku da prošire svoje horizonte kroz učenje, dopuštajući im da steknu nove vještine i prošire svoju bazu znanja.

23. travnja: Pokazuje potencijal za Djevice da značajno poboljšaju svoj financijski položaj, otvarajući put većoj materijalnoj sigurnosti i prosperitetu.

Vaga

Kako se travanj bude razvijao, Vaga će pronaći delikatnu ravnotežu između njegovanja svojih odnosa i ispunjavanja osobnih želja.

Najsretniji dani za svaki horoskopski znak u drugoj polovici travnja 2024
Shutterstock 

17. travnja: Ovaj dan Vagama predstavlja priliku za introspekciju osobnih potreba i postavljanje granica. Artikuliranje potreba s jasnoćom i poštovanjem postaje ključno.

26. travnja: Vage se potiču na opuštanje i uživanje u trenucima osobne radosti. Posvetite vrijeme aktivnostima koje vam podižu duh i ispunjavaju osjećaj zadovoljstva.

Škorpion

Travanj poziva Škorpione da uspostave dublje veze i krenu na put emocionalnog otkrića.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

16. travnja: Škorpionima se nudi prilika za iskrene razgovore, jačanje odnosa kroz transparentnu komunikaciju. Dijeljenje misli i emocija produbit će odnose.

24. travnja: Pojavljuje se put do osobne obnove i iscjeljenja, pozivajući Škorpione da se usredotoče prema unutra. Vrijeme je za introspekciju, oporavak i pomlađivanje.

Strijelac

Strijelce u travnju privlači neovisnost, željni su novih pothvata koji obećavaju samoproširenje.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

23. travnja: Strijelcima se pružaju brojne prilike da istražuju i ostvare svoje težnje. Hrabro slijedite svoje strasti, stvarajući život kakav zamišljate za sebe.

Jarac

Ovog mjeseca Jarci traže čvrstinu i organiziranost, željni da zacrtaju svoje putovanje prema postizanju ambicioznih ciljeva.

Najsretniji dani za svaki horoskopski znak u drugoj polovici travnja 2024
Shutterstock 

15. travnja: Označava povoljnu priliku za financijski rast i uspostavljanje čvrstih temelja za prosperitet. Ostanite na oprezu zbog prilika da poboljšate svoj financijski položaj i osigurate svoju budućnost.

25. travnja: Otvara vrata profesionalnom napretku i uspjehu. Koristite svoje vještine mudro i iskoristite prilike za napredovanje u karijeri.

Vodenjak

U travnju Vodenjaci traže inovativna rješenja, motivirani da potaknu značajne promjene u svojoj okolini.

Najsretniji dani za svaki horoskopski znak u drugoj polovici travnja 2024
Shutterstock 

22. travnja: Očekuje vas bogata tapiserija društvenih angažmana i procvata novih prijateljstava, nudeći raznolike prilike za povezivanje i suradnju.

Ribe

U travnju će Ribe krenuti prema miru i duhovnom obogaćivanju, zadirući duboko u njegov emocionalni rezervoar za prosvjetljenje.

Najsretniji dani za svaki horoskopski znak u drugoj polovici travnja 2024
Shutterstock 

21. travnja: Otključava vrata umjetničkom izražavanju i kreativnosti. Posvetite vrijeme svojim umjetničkim nastojanjima i hobijima, povezujući svoj kreativni izričaj sa svojom duhovnom potragom.