Brojne domaće zvijezde sve češće su žrtve internetskih prevara, a to je na svojoj koži iskusila i pjevačica Renata Končić Minea. Naime, Minea je sa svojim obožavateljima podijelila screenshot jednog komentara na Facebooku u kojem se dijeli lažna poveznica za kontaktiranje pjevačice.

'Next level scam, kad preveranti 'upozoravaju' na prevarante... Ovo je naravno fejk', napisala je.

Renata Koncic Minea.
Robert Gašpert 

'Ovdje sam jer moram upozoriti sve obožavatelje Minee da se čuvaju ovih prevaranata koji je lažno predstavljaju. Ona neće otvoriti Facebook račun da vam pošalje poruku, stoga ne vjerujte nikome tko kaže da je to ona. Ima samo jedan Facebook račun označen plavom kvačicom (verificirani račun) kojim upravlja njezin mrežni tim i osobni Telegram račun na kojem izravno komunicira sa svojim obožavateljima', stoji u komentaru.

'Možete je kontaktirati putem linka ispod profila. Pošaljite joj izravnu poruku i možda ćete biti dovoljno sretni da dobijete brzi odgovor od nje kao što sam ja dobio. Napomena: Ova poveznica vrijedi samo 5 dana', piše u nastavku.

Renata Končić Minea
Instagram 

Žrtva prevare nedavno je bila i pjevačica Nina Badrić. Naime, Nina je upozorila obožavatelje da ne nasjedaju na lažan profil osobe koja se predstavlja kao ona. 'Ne nasjedajte na lažne profile! Ovo je lažan profil!', napisala je pjevačica na svom Instagramu. 

Više fotografija poznate pjevačice pogledajte u galeriji:

Instagram Renata Končić Minea često objavljuje fotografije na Instagramu