U prvoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pažnju je privukla Renata Končić Minea, koja se u omiljenom TV formatu pojavljuje u ulozi članice žirija.

Minea je očarala svojom pojavom u ružičastoj svjetlucavoj haljini, s perjem na rukavima, koju je za nju izabrao Marko Grubnić. Pjevačica i voditeljica, koja je u rujnu prošle godine proslavila 46. rođendan, pokazala je senzacionalnu liniju, a mnogi nisu skrivali da ih je oduševila izgledom.

'Sutra zovemo Mineu da je pitamo što jede i kakve veze i poznanastva ima u svemiru da izgleda ovako, javit ću što kaže', poručila je spisateljica Andrea Andrassy.

Odgovor što Minea jede Story je dobio u intervjuu koji je pjevačica dala ekskluzivno za naš magazin.

minea.jpg
Instagram 

'Nema tajne. Nikad nisam ni skrivala, dosta variram s kilogramima i zaista sam veliki gurman. Hrana mi je jako važna, ali kad dođem do neke granice, ne negiram je nego nastojim popraviti stanje. U rujnu prošle godine odlučila sam napraviti malo veći zaokret koji neće trajati samo sezonski nego cijelu godinu. Prebacila sam se na kuhano povrće, laganiju hranu i salatu te potpuno izbacila slatko. A ovisnik sam o slatkom', rekla nam je lani.

Otkrila je i kako je prestala jesti slatkiše.

'Tvrdoglavošću, ali poslužila sam se i trikovima. U prvoj fazi jela sam dosta voća, čime sam nadomještala potrebu za šećerom, odnosno sve dok se tijelo nije adaptiralo. Istina je da sami sebe dovodimo u situaciju da puno jedemo, konkretno - kad bih imala puno posla i stresa, jela bih svašta, tek toliko da nisam gladna. No takve faze, srećom, kod mene ne traju dugo', ispričala je.

Mia Kovacic i Renata Koncic Minea (1).jpg
Nova TV 

Otkrila je i da redovito vježba.

'U studiju Topfit prvi sam se put upoznala s metodom vježbanja u kapsuli koja funkcionira i s vakuumom i putem infracrvenih zraka. U njoj sam vježbala tri puta tjedno, a uz to sam koristila roler kojim se opuštaju mišići i zateže koža. Za nas žene najbolji prijatelj na svijetu. S vremenom sam dodala i privatne treninge. Ovu kombinaciju zdravije prehrane i vježbanja nisam izmislila - bez toga nema rezultata. A oni su mi došli tijekom pet, šest mjeseci', rekla je tada.

Dodala je da je zbog viška kilograma bila nezadovoljna.

Minea
privatna arhiva 

'Kilogrami dodaju i godine, tromiji si, a definitivno se bolje osjećam kad kilažu dovedem u red. Bez odricanja nema rezultata, a sami sebi možemo biti najbolja motivacija. Dodala bih da živimo u vremenu društvenih mreža koje nam nameću savršenstvo, a ono ne postoji. I žao mi je što dosta njih, pogotovo mladi, vjeruju da je to tako i jedino ispravno. A zapravo bismo trebali biti zahvalni što smo zdravi te bismo trebali pokušati napraviti najbolju verziju sebe', zaključila je.

Kako se mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Instagram Renata Končić Minea često objavljuje fotografije na Instagramu