Glumac Ben Affleck (51) družio se s bivšom suprugom Jennifer Garner (51) nakon što su proslavili 12. rođendan njihova sina Samuela. Fotoreporteri su ih ulovili kako pričaju i smiju se ispred škole njihova sina u Los Angelesu. Ben je izgledao odlično, a glumica je bila opuštena. 

Ben Affleck i Jennifer Garner družili su se ispred škole uoči sinovqa 12. rođendana
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jennifer je nosila slastice za Samuela i njegove prijatelje iz razreda. Iako su se razveli 2018. nakon 13 godina braka, uspjeli su održati dobar odnos kako bi mogli zajedno odgajali sina Samuela i kćeri Violet (18) te Seraphinu (15). Inače, čim su pratitelji vidjeli skupa Garner i Bena, komentirali su kako je brak Bena i Lopez gotov jer ga dugo nisu vidjeli tako dobro raspoloženog. 

'Rastat će se oni sigurno', ne prestaju pisati. 

Ben Affleck i Jennifer Garner družili su se ispred škole uoči sinovqa 12. rođendana
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ben je 2021. obnovio romansu s latino divom Jennifer Lopez, a godinu kasnije su se vjenčali u Las Vegasu. Benovoj djeci pridružili su se 16-godišnji blizanci koje je Lopez dobila iz braka s Marc Anthonyjem, Maxa i Emmu. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Lisa OConnor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Nova Benova supruga rekla je kako je situacija u obitelji odlična i da njezin muž ima odličan odnos s Garner oko odgoja djece te da se super slažu oko svega. 

'O moj Bože. On je divan tata. To me rastuži. On je stvarno najbolji tata kojeg sam ikad vidjela', rekla je Lopez.

Jennifer Lopez i Ben Affleck
BACKGRID Backgrid USA / Profimedia 

Iako se u više navrata šuškalo kako je brak Lopez i Afflecka u krizi, J. Lo je to demantirala nedavno. Jednostavno je rekla kako Ben ima takav izgled lica pa zna djelovati nesretno ili neraspoloženo, ali kako je to daleko od istine jer je u njihovom braku sve u najboljem redu. 

Djeca Jennifer Lopez i Bena Afflecka odlično se slažu, a više o tome pogledajte u galeriji: 

Profimedia Djeca Bena Afflecka i Jennifer Lopez