Baby Lasagna gostovao je u posljednjoj emisiji 'Zdravlje na kvadrat', a osvrnuo se na sva pitanja na koja je odgovarao u posljednja dva mjeseca.

'Da. U nekim trenucima, neću imenovati, znalo je biti previše na osobnoj razini i to mi se i ne sviđa. Mislim i da sam dao dojam i da publika zna da ne volim baš previše stvari otkrivati o sebi. Ali pokušao sam biti kulturan i umjeren u tome', rekao je.

Kod publike je ostavio dojam jednog smirenog, normalnog, pristojnog dečkakoji uživa u svom malom svijetu.

Baby Lasagna.
HRT 

'Mislim da pokušavam to biti, da mi prirodno dolazi, ali imam ja i svoje druge strane koje nisu došle do izražaja i koje ne želim pokazati javnosti. Znaš to je više za bližnje', dodao je.

Otkrio je i ima li kod kuće domaćih životinja.

'Nemam, ali ću ih pokušati nabaviti. Ovo je sve od susjeda. Ja volim otići tamo kod susjeda, podružiti se s kokoškama, kravama. Ja jesam fan prirode, ali s druge strane živim tu neku dualnost gdje me i strah prirode. Ja sam inače rodom iz Like, i tamo šetati po onoj šumi kad znam da mi svaki čas može neki medvjed izletjeti, to me onda ful strah. Ali volim prirodu svakako', rekao je.

'Definitivno se vidim živjeti na selu. Još u manjem selu od ovoga gdje se sada selim. Stvarno želim taj miran život. Meni se ne sviđa grad', dodao je.

Priznao je da voli biti okružen ljudima, ali to moraju biti ljudi koje poznaje.

Bab Lasagna.
HRT 

'Teško mi je povezati se s osobom ovako na prvu, osim ako je ta osoba ekstremno ekstrovertna i ugodna i da mi je ugodno biti s njom. Inače bojim se novih ljudi, bojim se gužve, bojim se bilo kakve promjene. Obožavam biti s ljudima, obožavam druženja, ali s ljudima koje znam', rekao je.

Otkrio je i kako se snašao u medijskom vrtlogu.

'Mislim da sam odmah bačen u hladnu vodu i da sam imao puno toga za naučiti, i drago mi je da sada jesam naučio. Sada znam da ipak mogu nekad nekomu reći ne i da nije to toliko strašno i da je to više biznis nego osobno', ispričao je.

Lasagna je kao mali imao višak kilograma.

'Cijeli život sam bio debeljuškast i imao sam u jednom trenutku 107 kg. I onda sam rekao, okej, sad je dosta! Moram nešto poduzeti. Počeo sam trenirati borilačke vještine', ispričao je.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna