Pobjednik ovogodišnje Dore, Baby Lasagna, širu javnost osvojio je hitom 'Rim Tim Tagi Dim' kojim će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj. Istarski glazbenik Marko Purišić ne skriva koliko mu znači podrška obitelji, a upravo je njima posvetio pobjedu na Dori.

Baby Lasagna sada je raznježio obožavatelje na društvenim mrežama fotografijom u zagrljaju majke Marije, koja nakon sinove pobjede nije mogla sakriti suze u očima.

'Nema ljepšeg osjećaja od majčinog ponosa. Bravo, mama i tata!', 'Cijeni ju i čuvaj, nema vrijednijeg blaga', 'Obitelj na prvom mjestu uvijek, bravo Marko','Jedna strašno emotivna slika, mi roditelji jako dobro znamo ovakve trenutke. Bravo mama, bravo roditelji, bravo Marko', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Markova obitelj ovih se dana također našla u centru medijske pozornosti, a mnogi ne znaju da Marko ima i mlađeg brata Martina, koji je također glazbenik. S druge strane, njihova majka Marija zaposlena je kao učiteljica u Osnovnoj školi Marije i Line Umag.

Podsjećamo, Baby Lasagna ove srijede vratio se u rodnu Istru, a tamo su ga, očekivano, dočekali s oduševljenjem.

'Načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica ovdašnjeg TZ-a Linda Grebac i mještani Kaštelira i Labinaca spontano su danas poslijepodne dočekali Marka Purišića - Baby Lasagnu, mladog umaškog glazbenika koji je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori!', objavljeno je na službenom profilu Turističke zajednice Kaštelir-Labinci.

Više fotografija Baby Lasagne pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna