Marko Purišić, glazbenik umjetničkog imena Baby Lasagna, ovogodišnji je pobjednik Dore, a u kratkom vremenu postao je i miljenik domaće javnosti. Istarski pjevač u svibnju će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', zbog čega ne skriva uzbuđenje.

'To ću odraditi onako hrabro zbog ljudi koji su glasali, vjerovali u mene i molili za mene. Nisam vjerovao, nisam još razumio kako funkcionira glasovanje. Ali sam sam sebe uvjeravao da nije gotovo dok ne čuješ to ime 'Baby Lasagna', nije gotovo', rekao je na konferenciji za medije.

HRTi_-_2024-02-25_21.31.03.png
HRT 

Priliku za nastup na Dori Baby Lasagna dobio je nakon što je pjevačica Zsa Zsa odustala od natjecanja, a ona je sada na svom Instagram profilu otkrila što misli o njegovom uspjehu.

'Apsolutno podržavam i presretna sam što se zbog ovih ludih okolnosti izrodilo takvo pozitivno ludilo. Iskoristio si priliku najbolje moguće ikad. Ja sam sretna', poručila je.

Zsa Zsa
Instagram 

Podsjetimo, Zsa Zsa je početkom ove godine iznenadila obožavatelje viješću da je odustala od natjecanja, a u podužoj Instagram objavi objasnila da je odustala zbog toga što joj je 'neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum'. Potom je objavila još nekoliko statusa vezanih uz cijelu priču oko Dore.

'Što mislim o svima koji izmišljaju zločeste priče o mom odustajanju. Jednom kada čujete pjesmu bit će vam jasno da straha u ovoj priči o odustajanju nema. Ja znam svoju vrijednost i ista mi ne može biti oduzeta, kud god idem ili ne idem. Zato je važno da u životu sve radite korak po korak i tako izgradite sigurnu kuću (sebe, svoj um). Nemojte preskočiti čvrste temelje. Takvima su oluje samo prolazno vrijeme' napisala je.