Izabel Kovačić ovog je vikenda na Instagramu po prvi put odgovarala na pitanja svojih pratitelja, a s njima je odlučila podijeliti i jednu staru fotografiju sebe i supruga Matea Kovačića.

Naime, njene fanove zanimalo je kako su se upoznali i kako se između njih rodila ljubav, a Izabel je odgovorila na pitanje i priložila fotografiju na kojoj su tinejdžeri.

Izabel Kovačić
Instagram 

'Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko prijatelja. Išla sam trčati s prijateljicom i zastala sam i prostorima za hobije koji su bili pored naše crkve, u kojima smo uglavnom sve slobodno vrijeme. Tamo je on igrao Playstation s prijateljima. Tad smo postali najbolji prijatelji', ispričala je.

Na fotografiji su zagrljeni i nasmijani, a Mateo je nosio aparatić za zube.

Inače, Izabel i Mateo jedan su od najomiljenijih domaćih parova, zajedno su više od 10 godina, a zaljubili su se u vrijeme kad su bili srednjoškolci. Mateo je tada bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

izabel kovačić
Instagram 

Vjenčali su se u lipnju 2017. u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Sinčića Ivana dobili su u listopadu 2020., a Izabel je gotovo cijelu trudnoću držala u tajnosti.

Lijepa Izabel svojedobno se našla i u britanskim medijima, kada je Daily Star objavio članak o prinovama u Manchester Cityju, odnosno njihovim ljepšim polovicama, u kojem su je obasuli komplimentima: 'Najpoznatiju hrvatsku WAGsicu zbog njenih plavih uvojaka često uspoređuju sa Shakirom. Izabel se prebacila u dizajnerske vode te je pokrenula kompaniju Lunilou, koju vodi sa sestrom Ivanom.'

Premda nerijetko dijeli fotografije sa suprugom na društvenim mrežama, u intervjuu za Story.hr priznala je kako je ponekad plaše.

148938784_248032436879444_7394512625139042287_n.jpg
Instagram 

'Strah prema društvenim mrežama imala sam i imat ću uvijek. Mislim da se nitko nikada ne može pomiriti s time da postoje ljudi koji će imati potrebu gledati vas, kritizirati i pozivati na red zbog onoga što je jednostavno vaš život', rekla je.

Više fotografija poznatih supružnika, pogledajte u galeriji:

Instagram Izabel Kovačić