Pjevač Marko Purišić, mnogima najpoznatiji po umjetničkom imenu Baby Lasagna, pobjednik je ovogodišnje Dore te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj. Mijenik publike nije mogao sakriti oduševljenje pobjedom, a na konferenciji za medije sustigle su ga emocije.

'Mislim, ne volim to toliko, svega ovoga što se događa nisam najveći fan, ali u redu i to ću odraditi onako hrabro zbog ljudi koji su glasali, vjerovali u mene i molili za mene. Nisam vjerovao, nisam još razumio kako funkcionira glasovanje. Ali sam sam sebe uvjeravao da nije gotovo dok ne čuješ to ime 'Baby Lasagna', nije gotovo', priznao je pa otkrio kome će posvetiti pobjedu.

'Obitelj je uvijek prva pa njima posvećujem pobjedu', rekao je.

Istarskom glazbeniku na ostvarenom uspjehu prva je čestitala Severina Vučković, koja je na ovogodišnjoj Dori zasjala na pozornici tijekom nastupa Leta 3.

Severina Vučković i Baby Lasagna
Instagram 

'Severina, veliki fan, čast mi je', poručio je Baby Lasagna pa pružio ruku pjevačici. 'Dušo, divan si. Sve ti želim, i sreće i svega... Navijali smo za vas cijelo vrijeme', odgovorila je Severina, a Baby Lasagnu podržala je i na svom Instagram profilu.

'Navijali smo svi za Baby Lasagnu, volimo našu talentiranu djecu', poručila je.

Press Baby Lasagna