Jacques Houdek na Facebooku je dao svoj sud o ovogodišnjoj Dori, a pritom je udario po svom kolegi iz žirija showa 'The Voice'.

'Dora odgledana i odslušana. Čestitke svima na nastupima! Sjajnih nastupa je večeras bilo; nekoliko odličnih 'novih' imena, moram izdvojiti Stefany, Marcelu, Natalie i Laru, te svakako želim pohvaliti Alena i Vinka! Super pjesmu ima mladi Eugen, nažalost dobra vokalna izvedba je izostala. Grupe Pavel, Vatra - odlične pjesme! No, po meni, za cirkus koji se zove Eurosong - najbolji izbor ove godine je svakako Baby Lasagna - sve skupa je zaista jako uvjerljivo, svježe, sve gori od energije na sceni! Ako slučajno to ne bi bio on, onda svakako neka to bude Let 3, Seve i pilići - oops they did it again!!! Sretno, neka pobijedi najbolji!', započeo je.

PXL_131014_9140299.jpg
Petar Glebov/PIXSELL 

Potom je odlučio dati svoj sud o najboljem, ali i najslabijem vokalu.

P.S. Najbolji vokal Dore je definitivno Damir Kedžo, iskrene čestitke! Jako zahtjevna pjesma, ali Damir je sve to odradio zaista na svjetskom nivou. Bravo! A najslabiji… hm… Ivan Dečak. Sad će netko reći - ali on je bio mentor u The Voiceu… Da, jest… i ja se godinama pitam - kako? Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja', napisao je.

Njih su dvojica bili zajedno u žiriju tog showa.